M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Merhaba 1000-1500TL bütçeye tıraş makinesi önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #2 Marullar dedi: Merhaba 1000-1500TL bütçeye tıraş makinesi önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Philips 13'ü bir arada buna bir bak hem tıraş ve vücut
Marullar dedi: Merhaba 1000-1500TL bütçeye tıraş makinesi önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Philips 13'ü bir arada buna bir bak hem tıraş ve vücut
Ebolas Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 268 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #3 Powertec'in popüler bir modelini alabilirsin. Genelde berberler de onu kullanıyor. Hem saç hem sakal için tek makine al.
Powertec'in popüler bir modelini alabilirsin. Genelde berberler de onu kullanıyor. Hem saç hem sakal için tek makine al.
xDark7 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #4 Marullar dedi: Merhaba 1000-1500TL bütçeye tıraş makinesi önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Philips oneblade öneririm kendimde kullanıyorum oldukça memnunum hem vucut hem sakal.
Marullar dedi: Merhaba 1000-1500TL bütçeye tıraş makinesi önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Philips oneblade öneririm kendimde kullanıyorum oldukça memnunum hem vucut hem sakal.
K Kaanskvk Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 382 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #5 Salazerj dedi: Philips 13'ü bir arada buna bir bak hem tıraş ve vücut. Genişletmek için tıkla... Bu modelin 15'i bir aradasını aldım Hepsiburada'dan 11 Kasım'da bugün geldi. Gayet güzel ama tam 0 istersen başka şeylere bakabilirsin.
Salazerj dedi: Philips 13'ü bir arada buna bir bak hem tıraş ve vücut. Genişletmek için tıkla... Bu modelin 15'i bir aradasını aldım Hepsiburada'dan 11 Kasım'da bugün geldi. Gayet güzel ama tam 0 istersen başka şeylere bakabilirsin.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 15 Kasım 2024 #6 Kaanskvk dedi: Bu modelin 15'i bir aradasını aldım Hepsiburada'dan 11 Kasım'da bugün geldi. Gayet güzel ama tam 0 istersen başka şeylere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Vücutta felan nasıl denediniz mi? bende bunu veya oneblade alacağım ama Oneblade daha yakınım.
Kaanskvk dedi: Bu modelin 15'i bir aradasını aldım Hepsiburada'dan 11 Kasım'da bugün geldi. Gayet güzel ama tam 0 istersen başka şeylere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Vücutta felan nasıl denediniz mi? bende bunu veya oneblade alacağım ama Oneblade daha yakınım.
K Kaanskvk Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 382 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #7 Salazerj dedi: Vücutta felan nasıl denediniz mi? bende bunu veya oneblade alacağım ama Oneblade daha yakınım. Genişletmek için tıkla... Vücut başlıklar var hiç tahriş etmedi veya kanatmadı güzel kesiyor. Daha sıfır isterseniz oneblade alabilirsiniz ama ben saçımıda daha rahat düzeltebilmek için bunu tercih ettim
Salazerj dedi: Vücutta felan nasıl denediniz mi? bende bunu veya oneblade alacağım ama Oneblade daha yakınım. Genişletmek için tıkla... Vücut başlıklar var hiç tahriş etmedi veya kanatmadı güzel kesiyor. Daha sıfır isterseniz oneblade alabilirsiniz ama ben saçımıda daha rahat düzeltebilmek için bunu tercih ettim