1000-1500TL arası mouse önerisi

omwr.ptx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Super
16 GB Ram
Intel Core i5-4460
Meslek
Öğrenci
Şu an Logitech'in G102 Lightsync'ini kullanıyorum ama bıktım bu Logitech'ten. Çok seviyorum ama klavyemde kronik sıkıntılı bu mouse da sıkıntılı. Önerilerinizi bekliyorum, elim çok büyük değil hatta küçük.

Attack Shark X3'e bakabilirsiniz popüler bayağı. Onun dışında az önce başka arkadaşa bu ikisini önerdim fiyatları piyasaya göre güzel. İlk attığım 1600TL ama 4K olduğunu göz önünde bulundurun.
Fantech de var güzel bir markadır yine de bir araştırın.

Attack Shark X3'e bakabilirsiniz popüler bayağı. Onun dışında az önce başka arkadaşa bu ikisini önerdim fiyatları piyasaya göre güzel. İlk attığım 1600TL ama 4K olduğunu göz önünde bulundurun.
Teşekkür ederim bakacağım.

@Helezon 4K derken ne oluyor tam olarak hocam?

Bilgisayarınız ile fareniz arasındaki iletişim hızı diyebilirim. Birim zamanda ne kadar veri tarayıp ilettiği.
Başım biraz ağrıyor dikkat edememişim pek, anladım şimdi teşekkür ederim.

Hocam ben de aynı fiyat bandına mouse bakıyorumda furylevel Z1 sizce nasıl? Hem de yerli malına destek olur 🙂

Konu sahibi arkadaşa bir seçenekte ben sunmuş olayım o zaman.

Tabii önerebilirsiniz forumun, konunun amacı o zaten. Yerli malı değil ancak düzelteyim onu Çin menşeli.

Teşekkür ederim bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı