Öncelikle merhaba 3080-5600X'li sistem topluyorum. Güç kaynağı olarak aklımda RM850 vardı ama stok yok şu anda, bu kalitede ve fiyat aralığında güzel ömürlük bir güç kaynağı önerir misiniz?
NOT: Full Modüler arıyorum
Eğer aceleniz yoksa amazon.com.tr üzerinde satılan yurtdışından gelen (Amazon'un Almanya deposundan) bir model önereceğim. EVGA Supernova 750 G5
1470 TL'ye geliyor. 80+ Gold, Full Modüler, Japon Kapasitörlü ve 2 adet 4+4 EPS bağlantısına sahip bir PSU.
Eğer aceleniz yoksa amazon.com.tr üzerinde satılan yurtdışından gelen (Amazon'un Almanya deposundan) bir model önereceğim. EVGA Supernova 750 G5
1470 TL'ye geliyor. 80+ Gold, Full modüler, japon kapasitörlü ve 2 adet 4+4 eps bağlantısına sahip bir PSU.
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 750W toplam gücün tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 750W güç kaynağı; tek 12V kanalından...
RTX 3080'li bir sisteme 850W güç kaynağı öneririm ama hiçbir stok bulamadım nedense. RM850 ve SilverStone Strider 850W'ın stoklara gelmesini bekleyin bence.
Asus 1000W Rog Strix 1000G 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun