1000₺ Civarı Laptop Önerisi

Iyi ki öyle benzer sistem de bahsi geçen oyunları test etme fırsatım oldu da ondan tavsiye ettim.
Doğrudur ama benzer sistemde W10 kullandın mı? Günümüzde bu çöplere bu para verilmez paraya yazık. İyi niyetini anlıyorum ama bu bütçe şart ise tablet daha mantıklı.

Doğrudur ama benzer sistemde W10 kullandın mı? Günümüzde bu çöplere bu para verilmez paraya yazık. İyi niyetini anlıyorum ama bu bütçe şart ise tablet daha mantıklı.

Alıcı olan arkadaşın bütçesi bu kadardır ve ona gerekli olan şey Laptop'dır yani, yapacak birşey yok, tavsiye verdim ben sadece, hani o bütçeyle bilgisayar alınmaz diyenlerin kendisine gözdağı vermesine engel olmak istedim sadece.

Alıcı olan arkadaşın bütçesi bu kadardır ve ona gerekli olan şey Laptop'dır yani, yapacak birşey yok, tavsiye verdim ben sadece, hani o bütçeyle bilgisayar alınmaz diyenlerin kendisine gözdağı vermesine engel olmak istedim sadece.
Alıcı olan arkadaş muhtemelen oyun oynama faktöründen dolayı laptop istiyor ben de bu sebeple tavsiye verdim. İyi niyetinizi anlayabiliyorum. İyi forumlar.

3 sayfa tek bilgisayar tartışılmış. O fiyata 0 laptop alırsan paranı çöpe atarsın. 2. el Monster bakabilirsin mesela. En azından GTX 960M gibi günümüzde hala bazı büyük bütçeli oyunları kaldırabilen donanımları oluyor.

1000 liralık oyun oynatacak laptop. Biz boşuna 7.5K verdik o zaman. Şimdi 3500 desen hadi bir şekilde bulunur da o paraya kasa bile sıfır toplanamaz.

1.500 ₺ bütçe ile alınabilecek en üst düzey sıfır Laptop budur:

Bunu alacağına dışarı çıkar milleti döverek gerçek hayatta GTA San. oynamaya çalışırsın daha iyi. En azından FPS derdin oyunu çalıştırır mı derdin kalmaz. Allah aşkına Celeron nedir 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize yorumları için teşekkür ederim ikinci el alınabilecek önerin o halde 🤗
Ayrıca oynayacağım oyunlar GTA San Andreas falan yani veya Live For Speed tarzı oyunlar
Üst düzey bir şey beklediğim yok ama bazı arkadaşlar bayağı kasmış kendini.

Afyonkarahisar'da en uygun ve temiz olarak alttaki ilanı buldum, belirttiğin oyunlar için çift kanallı tümleşik Intel HD Grapchis 4000 serisi gayet yeterli gelecektir. Hatta düşük ayarlarda CS:GO, LoL bile oynayabilirsin. İşlemcisi de gayet uzun süre götürebilir. Elden kontrol edip almanı tavsiye ederim.
İşte gerçek bir forum kullanıcısı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı