1000 günü geçmiş VAC ban kalkar mı?

yumurtaa

Decapat
Katılım
7 Aralık 2021
Mesajlar
529
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bundan yıllar önce hayatımın hatasını yapıp arkadaş gazıyla internet kafede CS:GO atmak için steam hesabıma giriş yapmıştım. İlk bir kaç gün fark etmedim ama sonrasında mailime envanter trade onaylamaları falan gelmeye başlayınca (300 dolarlık skin kutu vs vardı) şifremi değiştirip telefonla onaylama sistemine geçmiştim. Birkaç gün sonra Steam'i açar açmaz VAC ban atıldığına dair uyarı ekranı geldi. Artık hesabımla hile mi açtılar ne yaptılar bilmiyorum. Kıytırık bir oyundan ban yemekten çok işin kötü yanı envanter zaman içinde baya değerlendi. O zaman için bile pahalı sayılabilecek kutular vardı şu an envanterin değeri 1000 doları geçik baktıkça baya canım sıkılıyor. Banın üzerinden 1100 gün civarı geçti. Steam ile iletişime geçsem açılma ihtimali var mı? Ya da bu konular hakkında bilgisi olan var mıdır? Çözüm bulabilecek birisi varsa 100 dolarlık skin hediye edebilirim.
 
An itibariyle 1250 dolar ve her geçen gün değeri artan envanterle bakışmaya devam o zaman. Ben yine de desteğe yalvarıp yakarayım ama sonuç alınmayacak gibi.
Vac'i ilk yediğiniz zaman Steam Desteğe yazmadınız mı?
Hocam yazmştım ve olumsuz cevap gelmişti o zamanlar 300 dolar çok bir para etmediğinden umursamadım yeni hesap açıp yeni skinlerle devam ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı