1000 Hz üstü fareler almaya değer mi?

Yer
Afyonkarahisar
Uzun yıllardır DeathAdder Elite ve Mamba Tournament Edition kullanıyorum. 1000 Hz fareler güzel, pürüzsüz bir kullanım sunuyor bana. 2000, 4000, 8000 Hz gibi raporlama hızı olan fareler pürüzsüzlüğü ne derece artırıyor?
Çevrimiçi olarak LoL ve BF oynuyorum onun dışında tek kişilik oyunları tercih ederim.
Çok da hardcore bir oyuncu değilim anlayacağınız. Benim gibi bir kullanıcı için yükseltme yapmanın bir gereği olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok hocam. 1 ms gecikme süresi yerine 0.125 ms gecikme süresi alırsınız ki bu fark profesyonel oyuncu iseniz işinize yarar sadece

500hz olanlar 2ms, 1000hz olanlar 1ms ve 2000hz olanlar 0.5ms diye gidiyordu hocam bence çokta gerek yok.

Ben kırtasiyeden ışıklı mouse aldım 50 TL'ye fareyi nereye çevirirsem oraya gidiyor.

Gündelik kullanımda falan farketmez diyorsunuz anladığım kadarıyla.
Yok hocam etmez. 1000hz kullanıyorum gayet yeterli ama benzer fiyatlara daha yüksek hızlar bulunursa neden olmasın

Yok hocam etmez. 1000hz kullanıyorum gayet yeterli ama benzer fiyatlara daha yüksek hızlar bulunursa neden olmasın

Elimdeki fareler iyi durumda şimdilik fakat eskidiler. Bir ara niyetlendim değiştirsem mi falan diye de zaten değmezmiş. Boşa para vermeye gerek yok.
Alacağım zaman da 1500 civarlarına bir DA v3 alırım muhtemelen. Alışkın olduğum tutuşumu da değiştirmemiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…