1000₺ kulaklık önerisi

Bütçe
1000

Virtuoso

Femtopat
Katılım
6 Kasım 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1000 TL bütçem var, bana güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? 1000'den az da olabilir, biraz fazla da. Oyuncu kulaklığı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL bütçem var, bana güzel bir kulaklık önerebilir misiniz? 1000'den az da olabilir, biraz fazla da. Oyuncu kulaklığı.

 
Corsair HS50 Pro. Kendim kullanıyorum. Ayrıca Corsair'in satış sonrası desteği çok iyi. İsterseniz açtığım konulardan bulup okuyabilirsiniz. Adamlar sorgusuz sualsiz sıfır kulaklık yolladılar.
 
Bu konuda çok fazla kulaklık denemiş birisi olarak 1000TL altında rakibi yok bu kulaklığın.


Tekrar ediyorum 1000TL civarında Corsair, SteelSeries, ASUS ROG gibi en az 10 tane kulaklık alıp kullandım ve hiçbirisi HyperX Cloud 2'den iyi değil.
Cloud2'den daha iyi bir kulaklık almak için bütçenizin 1500TL'den daha fazla olması gerekiyor.
HyperX Cloud alfa modeli bile Cloud2'den iyi değil.

1000TL altında Cloud2'nin rakibi yok.
 
@Virtuoso iyi günler dilerim foruma hoş geldiniz size öncelikle açtığınız konu için bazı sorular sormak istiyorum ki net tavsiyeler gelsin.

Anakartınız nedir ALC Realtek codec kaç ve konsol kullanıyor musunuz başka hangi cihazlarda kulaklığı kullanmak istiyorsunuz veya böyle bir düşünceniz var mı?

Genel kullanım alanlarınızı kaç saat kullandığınızı konforlu olmasını istiyor musunuz, hikayeli ve rekabetçi oyunlar için aradığınız özellikler var mıdır? Müzik, dizi ve film dinliyor ve izliyor musunuz bütçeyi arttırma ihtimaliniz var mı, bunları detaylı bir şekilde yazarsanız size öneriler bulunabiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı