1000 Mbps bağlantı için router önerisi

Bütçe
3000

iboibo111

Kilopat
Selamlar herkese, Türk Telekom 500Mbps download 40Mbps upload paketini kullanıyorum. Yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyordum, bir süredir kesintiler yaşıyordum ve routerımı değiştirdiler. Yeni gelen routerdan da memnun değilim onu iade edip kendime router almayı planlıyorum. Yakın zamanda taahhüdüm bitiyor 1000 Mbps'ye çıkarmayı planladığım için. 1000 Mbps'e de uygun bir router önerisi bekliyorum.

Basit kullanıcıyım o sebeple OpenWrt vs. kurcalamak istemiyorum. Mümkünse ping sorunu yaratmayacak çekim gücü iyi olan bir router önerirseniz sevinirim.
3-4bin TL civarlarında bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, Türk Telekom 500Mbps download 40Mbps upload paketini kullanıyorum. Yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyordum, bir süredir kesintiler yaşıyordum ve routerımı değiştirdiler. Yeni gelen routerdan da memnun değilim onu iade edip kendime router almayı planlıyorum. Yakın zamanda taahhüdüm bitiyor 1000 Mbps'ye çıkarmayı planladığım için. 1000 Mbps'e de uygun bir router önerisi bekliyorum.

Basit kullanıcıyım o sebeple OpenWrt vs. kurcalamak istemiyorum. Mümkünse ping sorunu yaratmayacak çekim gücü iyi olan bir router önerirseniz sevinirim.
3-4bin TL civarlarında bütçem var.

Evin kaç m² ve cihazı evin ortasına mı yoksa bir uç köşeyemi koyacaksın.

Teşekkür ederim öneriniz için fakat diğer taraflara kablo çekme şansım yok sadece şu an kablo bulunan yere koyabiliyorum modemi.

Kablo çekme yok hocam bunun birini modemin yanına kutudan çıkan Ethernet kablosuyla bağlıyorsun diğerini de evin diğer ucuna modemin yanındaki cihazı görecek şekilde prize takıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı