1000 Mbps için modem önerisi

Dün konuştum TurkNet izin veriyor ama kendilerinin verdiği modem daha sağlıklı olduğunu söylediler 1000'e geçince kendileri ona göre modem veriyormuş ilk onu deneyeceğim olmadı alırım artık.
Onu bir deneyin hocam, belki de Turknet'in verdikleri daha iyidir ama dikkat edin sonra demesinler bizim modemi cikaramiyoruz falan diye 😀

Onu bir deneyin hocam, belki de TurkNet'in verdikleri daha iyidir ama dikkat edin sonra demesinler bizim modemi cikaramiyoruz falan diye 😀

Hocam gelen teknik servise söyleyeceğim müşteri hizmetlerinde konuştuğum kadın bana mantıklı şeyler söyledi o yüzden denemek istedim. Arıza vb. şeyler olunca kendi modemlerinden daha kolay halledebiliyorlarmış. Kendi modemleri bana Max internet vermezse değiştireceğimi de söyleyeceğim tekniğe.

Hocam gelen teknik servise söyleyeceğim müşteri hizmetlerinde konuştuğum kadın bana mantıklı şeyler söyledi o yüzden denemek istedim. Arıza vb. şeyler olunca kendi modemlerinden daha kolay halledebiliyorlarmış. Kendi modemleri bana Max internet vermezse değiştireceğimi de söyleyeceğim tekniğe.
Evet o dogru, ariza vs oldugunda kendi modemlerini kullandiginizda daha kolay hallediyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı