1000 Mbps internet, ASUS router ve CAT8 internette Bufferbloat nasıl önlenir?

whyusomad

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Pro FPS oyuncusuyum. Sürekli paket kaybı yaşıyorum. Yalvarırım yardım edin. Türk Telekom fiber 1000 Mbps'lik paketi kullanıyorum. ASUS RT AX82u routerim var. Hatta buradan bilgisayara CAT8 ile bağlıyım. QoS ayarlarım vs. her şey açık ama Bufferbloat skorundan Low latency Gaming'den düşük puan alıyorum. Evde Tivibu var bu sanırım routera bağlanmıyor. Bu yüzden modem köprü görevi görmüyor. Tivibu modeme bağlı. Evdeki geri kalan tüm cihazlar routera bağlı. Ne olur yardım edin.

1764681089819.png

Dosya Ekleri

• 1764680973137.png
    1764680973137.png
    336,3 KB · Görüntüleme: 4
Arkadaşlar Pro FPS oyuncusuyum. Sürekli paket kaybı yaşıyorum. Yalvarırım yardım edin. Türk Telekom fiber 1000 Mbps'lik paketi kullanıyorum. ASUS RT AX82u routerim var. Hatta buradan bilgisayara CAT8 ile bağlıyım. QoS ayarlarım vs. her şey açık ama Bufferbloat skorundan Low latency Gaming'den düşük puan alıyorum. Evde Tivibu var bu sanırım routera bağlanmıyor. Bu yüzden modem köprü görevi görmüyor. Tivibu modeme bağlı. Evdeki geri kalan tüm cihazlar routera bağlı. Ne olur yardım edin.

Eki Görüntüle 2614649

Öncelikle evdeki tüm cihazların bağlantısını kesip denemen gerek. Sadece PC bağlı olacak ve tekrar test etmelisin. Aynı sonuçlar çıkarsa müşteri hizmetlerini arayıp ping oranının yüksek olduğunu bildir. Sende sorun yoksa santralde sorun olabilir bunu aramadan bilemezsin.

Tivibu için açılmış IP'yi router da WAN sekmesinde IPTV olarak gösterebilirsin oradan köprü moduna alabilirsin

1764682478887.png

Tivibu için açılmış IP'yi router da WAN sekmesinde IPTV olarak gösterebilirsin oradan köprü moduna alabilirsin

Eki Görüntüle 2614655
çok sağol agam teşekkür ederim hallettim şimdi modemi köprü moduna almam lazım zyxel arayüzüne girip ağ ayarlarından pppoe yönlendiricisini köprü moduna alınca internet hepten gidiyor reset atmam gerekiyor çözümünü biliyor musun

Çok sağ ol agam teşekkür ederim hallettim şimdi modemi köprü moduna almam lazım ZyXEL arayüzüne girip ağ ayarlarından PPPoE yönlendiricisini köprü moduna alınca internet hepten gidiyor reset atmam gerekiyor çözümünü biliyor musun?

Wi-Fi iptal et reset at o zaman köprü modunda çalışır tek IP'ye bağlı diye internet vermez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı