NYTMARE
Kilopat
Daha fazla
Hocam önceden dsl_ac51 ile kullanıyordum hiç kopma olmuyordu, yine fiber için kaliteli bir cihaz alsam BE230 performansından biraz daha iyi olmaz mı? Çoğu kişi abartı olacağını söylüyor mini PC almanın. Kablosuzda en az 500 Mbps kabloluda en az 900 Mbps verecek ve kopma yaşatmayacak bir cihaz arıyorum.
Evim çok büyük değil zaten, 3+1 ve tek katlı. Odalar küçük. Kopma sorunu görüntülü konuşurken falan oluyor. Ayrıca bazı siteler geç yükleniyor. Keenetic Titan veya ASUS TUF BE9400 tarzı bir cihaz alsam olmaz mı?
En en fazla 20 cihaz bağlanacak, çoğu klima tarzı çok internet gerektirmeyen cihazlar.
Bu arada yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın fakat TP-Link alıp pişman olduğumdan bir daha böyle durum yaşamamak adına yapıyorum.
Hocam zaten bu dediğim sisrem kaliteli hatta yönetim gücü olarak onlardan 2 kat daha iyi ve 3000MBPS olan bu sistemler rahat 500 Mbit huz alırsın kablosuzda senin o BE230 ile kötü performans almanın sebebi cihazın Wi-Fi 7'ye göre aşırı ucuz olması ve 6 GHz desteklememesi sen o dediğimi al sana yeter alınca da buraya ya da diğer yere yaz yardımcı oluruz.