1000 Mbps paket varken 110 Mbps veriyor

blackburne17ea

Decapat
Daha fazla  
1000 Mbps sabit internetim var ancak son 4 saattir böyle, bunun sebebi ne olabilir? Kendi kendine geçer mi yoksa müşteri hizmetleriyle iletişime mi geçeyim?
(İnternet hızım 110 sabit. Tuhaf olan o artmıyor veya hiçbir şekilde düşmüyor.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-14 122934.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 122934.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 68
Modemi açıp kapadınız mı ? Farklı cihazlardan denediğinizde aynı sonucu mu aldınız ? Kablolu kablosuz aynı hız mı ? İnternet servis sağlayıcınız hangi firma ?

Modemi açıp kapadınız mı ? Farklı cihazlardan denediğinizde aynı sonucu mu aldınız ? Kablolu kablosuz aynı hız mı ? İnternet servis sağlayıcınız hangi firma ?
evet kapatıp açtım, telefondan da pc'den de aynı hızı alıyorum. vpn ile bile hız testi yaptığımda 110 sabit çıkıyor. + olark ttnet kullanıyorum

Çalışma vardır belki arıza bildirimi oluşturabilir veya firmayı arayabilirsiniz.
ben de öyle düşünüyorum. biraz daha bekleyip arayacağım. sadece hafta sonu olması biraz tatsız oldu. bu internet şu anda bana yetiyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum da, düzeltmek için eve ekiplerin gelmesine gerek kalmaz umarım. yorucu olacak çünkü.

Evet kapatıp açtım, telefondan da PC'den de aynı hızı alıyorum. VPN ile bile hız testi yaptığımda 110 sabit çıkıyor. + olark TTNET kullanıyorum.

Ben de öyle düşünüyorum. Biraz daha bekleyip arayacağım. Sadece hafta sonu olması biraz tatsız oldu. Bu internet şu anda bana yetiyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum da, düzeltmek için eve ekiplerin gelmesine gerek kalmaz umarım. Yorucu olacak çünkü.

Merhaba aynı sorun 2 gündür bende de var 109 110 arası alıyorum telefondada 80 104 arası çözüldü mü sorununuz.

Müdürlüğe gitmeden önce müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturursanız daha iyi olur bence. Ayağınızı yormamış olursunuz.

Aynı problemi Kayseri ilinde millenicom firmasıyla yaşıyorum. Dün saat 13:00 civarına kadar 500 Mbps paketimde 480-490 Mbps hız alırken bir anda 110 a sabitlendi. Müşteri hizmetleri hak getire. Telefonla arıyorsun kimseyle konuşmadan talep açıyor. 3 Kere talep açtım, açtığım 3 talebin sonucunda da " Hız konusunda problem bulunmamıştır. Tesisatı kontrol ettirin. Wi-Fi için mesh cihazı alın " tarzı Otomatik mesaj gönderiyorlar. Daha 2 yaşını doldurmamış binada, kesinti dahi olmadan hızı 110'a sabitleyip komik tavsiyelerde bulunuyorlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı