1000 Mbps uyumlu modem önerisi

ShaytonX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Türk Telekom 500Mbps fiber internet kullanıyorum. Stok modem ile. Modem evin girişinde ki panoların içinde kurulu maalesef ve bu yüzden diğer odalarda Wi-Fi sıkıntısı çekiyorum. Dağıtıcı gibi çözümler denedim fakat hepsinde kesilme veya başka saçma sapan sorunlar yaşayıp duruyorum. Bu yüzden güçlü bir modem istiyorum. Veya başka bir tavsiyeniz varsa onu uygulayabilirim. 1000 Mbps hıza geçeceğim ama bu modemle geçmek istemiyorum. Güzel sağlam Wi-Fi sorunu yaşamayacağım modem var mı?

Merhaba. Türk Telekom 500Mbps fiber internet kullanıyorum. Stok modem ile. Modem evin girişinde ki panoların içinde kurulu maalesef ve bu yüzden diğer odalarda Wi-Fi sıkıntısı çekiyorum. Dağıtıcı gibi çözümler denedim fakat hepsinde kesilme veya başka saçma sapan sorunlar yaşayıp duruyorum. Bu yüzden güçlü bir modem istiyorum. Veya başka bir tavsiyeniz varsa onu uygulayabilirim. 1000 Mbps hıza geçeceğim ama bu modemle geçmek istemiyorum. Güzel sağlam Wi-Fi sorunu yaşamayacağım modem var mı?

Bunu alıp birini Ethernet ile modeme bağla ve cihazın yanına koy diğerini de çekmesini istediğin yere koy.

Tek modem ile bu işi çözemez miyim? Router falan kullanmak istemiyorum. Her odaya geçtiğimde farklı Wi-Fi ile bağlanmakla uğraşmak falan.

Fiber uyumlu değil galiba.

Öyle çalışmıyor benim attığım tek bir Wi-Fi olarak gözüküyor ama modemi kullanmaman gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı