1000 Mbps WI-FI6 modem önerisi

mehmetivia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1000 Mbps internet bağlattım ama ZTE Zxhn H3600 model modemim 650Mbps hız veriyor. 1000 verecek modem arıyorum
Özellik olarak Wi-Fi 6 olması ve mümkünse GPON içinde bulundurması (dönüştürücüden kurtulmak istiyorum) çok iyi olur. Minimum fiyatta önerilerinizi alırsam sevinirim.

GPON içinde bir router maalesef bulamazsınız. Keenetic giga kullanıyorum kendinden sfp portu var ama ISS'ler kullanıma izin vermiyor.

Keenetic titan önerebilirim. Fakat alıcı cihazında anten teknolojisi desteklemesi lazım yüksek hızlar alabilmeniz için.

H3600 Router'ı kötü bir router değil aslında. 900 Mbit/s civarında hız alıyorduk en son. Tabii Speedtest'i yaptığınız cihazında önemi var. Bende bulunan laptopta Intel AX210 bulunduğu için bu hızları alıyorum. Kullandığınız cihazda Wi-Fi chipi olarak ne bulunuyor? Chipin hızından eminseniz menzil sorunları ya da çevrede yoğun internet kullanımı gibi durumlar varsa @Mertcan39'un önerdiği gibi Keenetic Titan kullanabilirsiniz.

H3600 Router'ı kötü bir router değil aslında. 900 Mbit/s civarında hız alıyorduk en son. Tabii Speedtest'i yaptığınız cihazında önemi var. Bende bulunan laptopta Intel AX210 bulunduğu için bu hızları alıyorum. Kullandığınız cihazda Wi-Fi chipi olarak ne bulunuyor? Chipin hızından eminseniz menzil sorunları ya da çevrede yoğun internet kullanımı gibi durumlar varsa @Mertcan39'un önerdiği gibi Keenetic Titan kullanabilirsiniz.
teşekkür ederim dostum, ben kablo ile test ettim.. ve benim için önemli olan kablo hızı

GPON içinde bir router maalesef bulamazsınız. Keenetic giga kullanıyorum kendinden sfp portu var ama ISS'ler kullanıma izin vermiyor.

Keenetic titan önerebilirim. Fakat alıcı cihazında anten teknolojisi desteklemesi lazım yüksek hızlar alabilmeniz için.
teşekkür ederim kankam, alıcı cihaz teknolojisi derken pek anlamadım.. ben pc de kablo ile bağlanıyorum, telefonum da 14 pro max..

Teşekkür ederim dostum, ben kablo ile test ettim. Ve benim için önemli olan kablo hızı

Kablo hızında 650 Mbps almanız bayağı garip. Kabloda 975 Mbps civarı alıyoruz bu router ile. Farklı bir durum olması muhtemel. Başka router deneme şansınız varsa deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı