1000 Mbps'ye kadar modem önerisi

Makaleler
4
TTNET üzerinden 1000'lik internete sahibim. Bilgisayar vs kablolu bileşenlerimde bu hızı alabiliyorken Wi-Fi üzerinden 200'ü zor alıyorum. Var mı 1000'e ulaşabileceğim veya yarısını verebilecek bir modem? Halihazırda kullandığım modem TTNET'in getirdiği fiber modem.

Bu modemi neye dayanarak her modem tavsiyesi konusu açana öneriyorlar anlamıyorum görüp görebileceğin en mid modem.

Keenetic'in fiber modemleri isteğini karşılar.

Keenetic Hero DSL.

Bu modemi kullandım, çekim alanı güzel lakin sık sık kopmalara sebebiyet veriyordu. Ve çoklu cihaz bağlantılarında sıkıntı yaratıyordu.

Bu modemi kullandım, çekim alanı güzel lakin sık sık kopmalara sebebiyet veriyordu. Ve çoklu cihaz bağlantılarında sıkıntı yaratıyordu.

Hiçbirinin bilgisi yok gerçekten. Akakceyi açıp en üstteki modemi yapıştırıyorlar. Ben modem konusu açtığımda da aynısını yaşadım yabancı kaynaklara baktım bayağı Keenetic kullanıyorum şu an.

Tavsiyeniz üzre araştıracağım, ger.ekten wifi üzerinden bu hızlara ulaşabiliyor ise alacağım teşekkür ederim. TTnet biz size kablolu bağlantıda o hızları garanti ediyoruz diyerek işten sıyrılıyor. Önemli bir nokta wifi, elimizde sürekli tablet telefon veya laptop, wifi'den o hızları alamayacak isek ne önemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…