Dostlar selam, Max 1000TL bütçem var çok bakındım ama Kioxia dışında düzgün bir ürün bulamadım. James Donkey kullanmışlığım var hala aktif çalışıyor ikisi arasındayım ama James Donkey ile sorun yaşayanda varmış onu bilemedim. Kioxia dışında güzel bir alternatifiniz var mı?
Yanlış bilmiyorsam Kioxia'nın popüler sata modelinde dram mevcut bu yüzden james donkey ile benzer fiyata daha mantıklı seçim olacaktır.
Bir diğer senaryo da kalitelerini, performanslarını deneyimlememiş olsamda nvme to sata kartları var 2.5 sata ssd boyutunda. Hatta bazılarında 2 adet nvme slotu bulunuyor uygun fiyata kaliteli bu şekilde bir dönüştürücü ile uzun vadede tek sata portu üzerinden 2 nvme ssd'yi ister kullanabilirsiniz, ihtiyacınız olduğunda da farklı bir cihaza doğrudan nvme ssdlerinizi takabilirsiniz.
En ucuz Dahua C800A C800AS512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dahua C800A C800AS512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD özelliklerini incele, 1.170,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dahua C800A C800AS512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dahua C800A C800AS512G SATA 3.0 2.5" 512 GB SSD özelliklerini incele, 1.170,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yanlış bilmiyorsam Kioxia'nın popüler SATA modelinde DRAM mevcut bu yüzden James Donkey ile benzer fiyata daha mantıklı seçim olacaktır.
Bir diğer senaryo da kalitelerini, performanslarını deneyimlememiş olsam da NVMe to SATA kartları var 2.5 SATA SSD boyutunda. Hatta bazılarında 2 adet NVMe slotu bulunuyor uygun fiyata kaliteli bu şekilde bir dönüştürücü ile uzun vadede tek SATA portu üzerinden 2 NVMe SSD'yi ister kullanabilirsiniz, ihtiyacınız olduğunda da farklı bir cihaza doğrudan NVMe ssdlerinizi takabilirsiniz.
Pek sıcak bakamıyorum hocam o dönüştürücü olayına, hem hızı yine SATA hızı ile aynı alacağım diye biliyorum bir de ne kadar sağlıklı bir veri alırım onu bilemiyorum.
Geçen gün 880'e düşmüştü konu açtım biri başka forumda kronik sorun vs dedi arafta bıraktı beni şimdi 1000TL'ye çıktı sanırım bende Kioxia düşünüyorum ama alternatif gelir mi diye bekleyeceğim.
Geçen gün 880'e düşmüştü konu açtım biri başka forumda kronik sorun vs dedi arafta bıraktı beni şimdi 1000TL'ye çıktı sanırım bende Kioxia düşünüyorum ama alternatif gelir mi diye bekleyeceğim.