1000 TL - 1500 TL arası sistem tavsiyesi

Sephiroth

Hectopat
Daha fazla  
Hazırda PS4 sahibiyim bu yüzden sadece eski PC'm de oynadığım oyunları rahat ve kasmadan oynamak için PC alacağım (Sims,Civilzation,CS:GO,LoL,) bunları rahat rahat 60 FPS çalıştırabilecek bir sistem önermenizi istiyorum.Olabiliyorsa sessiz çalışan bir sistem olmasını tercih ederim.İçine SSD,HDD,soğutucu dahil edebilirsiniz eğer yeterse bütçem.Tavisyelerinizi bekliyorum.

Ekstra Soru: SSD 64 GB alsam içine sadece Windows ve Sims 3 kursam (Sims 3 ün açılmasını bilen bilir)
yeterli olur mu 128 gb alıp çok kullanıcağımı sanmıyorum ancak içine başka kurulunca hayatı kolaylaştıran şeyler varsa 128GB alabilirim. Bu konuda da görüşünüzü bekliyorum.

Teşekkürler.

Önerim apu sistem almanız testlerde bf4'ü bile 30 Fps dolaylarında medium ayarlarda oynatıyor. Bu yüzden hem uygun hemde yükseltilebilir sistem şu:

İşlemci: A10 7850K 446 TL (Ekran kartı dahil içerisinde R7 serisi ekran kartı var)

Anakart: MSİ A88X-G43 240 TL

Bellek: Corsair Vengeance 1600MHZ 4 GB 120 TL

HDD: WD Caviar Blue 1 TB 7200Rpm 136 TL

Monitör: Samsung 21,5'' S22C15N 332 TL

Kasa: Zalman Z3 Plus 139 TL

SSD : Sandisk 128 gb SDSSDP-128G-G25 167 TL

Toplamda: 1413 Tl

SSD ' li istersende Fiyat : 1580 TL

SSD alın 64 gb bir işe yaramaz artık en az 120 gb alın windows 20 gb civarı tutar 2-3 oyun yüklersiniz program yüklersiniz 1TB belleğinizde diğer program vs için yeter de artar.

dtLtdu9.png

1617 tl tuttu. İnidirmle 1500 TL civarlarına düşecektir. Biraz daha para biriktirip bu sistemi alırsan gayet performanslı olur. İleride biraz daha para biriktirip soğutucu alabilirsiniz.

dtLtdu9.png

1617 tl tuttu. İnidirmle 1500 TL civarlarına düşecektir. Biraz daha para biriktirip bu sistemi alırsan gayet performanslı olur. İleride biraz daha para biriktirip soğutucu alabilirsiniz.

Arkadaş için o sistem çok değil mi LOL ve benzeri oyunlardan bahsediyor. Herhangi bir makinenin oynatacağı oyun bunlar bence apu sistem içerisinde ssd de var ben pek önermedim bu topladığınızı nedeni ise bileşenler güzel ama arkadaşın kullanım amacının üstü.

Ben ileride de başka oyunlarda kullanabilmesi için bir sistem önerdim. Z97 chipsetli bir anakart koydum. İleride çıkacak oyunlar için bidaha pc toplamasına gerek yok bence. Sistemi upgrade eder ve kullanmaya devam eder.

Önerim apu sistem almanız testlerde bf4'ü bile 30 Fps dolaylarında medium ayarlarda oynatıyor. Bu yüzden hem uygun hemde yükseltilebilir sistem şu:

İşlemci: A10 7850K 446 TL (Ekran kartı dahil içerisinde R7 serisi ekran kartı var)

Anakart: MSİ A88X-G43 240 TL

Bellek: Corsair Vengeance 1600MHZ 4 GB 120 TL

HDD: WD Caviar Blue 1 TB 7200Rpm 136 TL

Monitör: Samsung 21,5'' S22C15N 332 TL

Kasa: Zalman Z3 Plus 139 TL

SSD : Sandisk 128 gb SDSSDP-128G-G25 167 TL

Toplamda: 1413 Tl

SSD ' li istersende Fiyat : 1580 TL

SSD alın 64 gb bir işe yaramaz artık en az 120 gb alın windows 20 gb civarı tutar 2-3 oyun yüklersiniz program yüklersiniz 1TB belleğinizde diğer program vs için yeter de artar.
APU'yu duymuştum ama BF4 gibi bir oyunu 450 TL ye güzel şekilde oynatması baya iyiymiş herhalde benim oyunları baya rahat çalıştırır senin önerdiğin sistem monitör dışında alıcakmışım gibi gözüküyor.İlerde bellekleri 8 gb yapabilir miyim yani bi tane daha aynısından 4gb alırsam olur mu ?
Tavsiyen ve cevabın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben ileride de başka oyunlarda kullanabilmesi için bir sistem önerdim. Z97 chipsetli bir anakart koydum. İleride çıkacak oyunlar için bidaha pc toplamasına gerek yok bence. Sistemi upgrade eder ve kullanmaya devam eder.
Ben aldığım her PC'yi 5 sene kullanırım hiç değiştirmem zaten PS4 olduğu için ilerdeki yeni nesil oyunları ona alacağım.PC ye çok para vermeme gerek yok günlük ihtiyaçlarımı karşılasın ve arkadaşlarımla CS,LoL strateji oyunları falan oynayabileyim.Yorumun ve tavsiyen için teşekkürler.

BF4 ( Battlefield 4 )
Yazarken yanlışıkla butona bastım yazım yarım kaldı öyle tamamladım yazıyı BF4 üde bilmiyorsak artık :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı