1000 TL 21.5" Monitör Tavsiyesi

Yalnız bu modelin sade ve şık tasarımı var

Valla 24 lük önererek fikrimi değiştirdiniz galiba arkadaşlar Haftasonu nalbura gidip raf pimi alıp üstteki rafı biraz daha yukarıya taşımaya çalışıcam. Becerebilirsem 24 lük alıcam. Eğer yapabilirsem hangi monitörü almalıyım ? BenQ GW2406Z mi yoksa Samsung LC24F390FHMXUF mi ?

Yenileme hızı önemliyse Samsung, kalite önemliyse BenQ. Samsung görüntü kalitesi olarak BenQ'dan geride kalsa bile yine kaliteli ve yenileme hızı avantajı var. BenQ'da yenileme hızı olarak geride kalıyor ama kalite olarak geçiyor. İsteklerinize göre tercihinizi yapın.

Gerekirse kır üstündeki rafı en kötü masayı değiştir 21 hiç bulaşma.

Önermem. Hem yenileme hızı avantajı yok, hem de önerdiğim model bundan daha iyi görüntü sunuyor. Bu üzmez ama.
Benq olanda hoparlör var mı acaba biliyor musunuz ? Sitesinde falanda göremedim. Monitör tuşlarında + - var ama emin olamadım.

Tek amacınız adam vurmaksa alın. Kaliteli renkler ve görüş açısı için bakmanız gereken bir model değil.
Benq olanı sipariş verecekken samsung olanı yan tarafta gözüktü kararsız kaldım. Kavisli ekran ilgimi çekiyor. Satın alma aşamasında durdum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…