1000 TL %40 - %60 klavye önerisi

Bütçe
1000
switch sesli dedi mavi gibi,
rgb full,
driver yok galiba emin değil,
gecikme falan yok,
pil ömründen çok memnun,
usb dongle da var wifi ile de bağlayabiliyon istersen usb-c bağlantılı kablosuda var baya kaliteli kablo diye belirtti.

Anladım, beni çok mutlu ettin, çok teşekkür ederim.

switch sesli dedi mavi gibi,
rgb full,
driver yok galiba emin değil,
gecikme falan yok,
pil ömründen çok memnun,
usb dongle da var wifi ile de bağlayabiliyon istersen usb-c bağlantılı kablosuda var baya kaliteli kablo diye belirtti.

Kardeşim klavye elime ulaştı çok güzel ve memnunum, kusura bakma rahatsız ediyorum ama kabloyu taktığımda "R" harfi yanıp sönüyor ve klavye basmıyor, ama 2.4 usb taktığımda çalışıyor çalışıyor. Kablo şarj ediyor ama klavye algılamıyor, acaba bu sadece şarj etmek için mi var? arkadaşına sorabilir misin rica etsem

Son düzenleme:
Anladım, beni çok mutlu ettin, çok teşekkür ederim.

Kardeşim klavye elime ulaştı çok güzel ve memnunum, kusura bakma rahatsız ediyorum ama kabloyu taktığımda "r" harfi yanıp sönüyor ve klavye basmıyor, ama 2.4 USB taktığımda çalışıyor çalışıyor. Kablo şarj ediyor ama klavye algılamıyor, acaba bu sadece şarj etmek için mi var? Arkadaşına sorabilir misin rica etsem.

FN + r + r yapınca Wireless'a geçiyor, FN + t + t yapınca kabloya.
2 PC'de birden kullanabiliyosun yani birine Wireless adaptörü takıyorsun birine kabloyu. Kullanma kılavuzunda yazıyormuş bunlar.

%40 klavye var bu arada arkadaşlar. Sadece yazı yazmak için iş görür.
1000TL bütçeyi aşsa da GamaKay MK61 ve Royal Kludge RK61 %60 klavye olarak en iyi tercihler olabilir.

Sırf tuş hissiyatı iyi diye membran klavye alıp paranı çöpe atma.

Hocam attığınız linkteki Royal Kludge klavye şu anda 1256 TL alacaktım ama RGB değil sanırım doğru mudur? Işığı hep açık mı kalıyor alınır mı sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı