1000 TL altı ekran kartı önerisi

Krienzy

Centipat
Dostlar öncelikle selamun aleyküm ekran kartım bozulmak üzere de yeni ekran kartına ihtiyacım var. Dediğim şeyleri karşılasın yeter 1. - 2. el fark etmiyor önerilerinizi bekliyorum.

LoL&CS:GO orta ayarlarda kasmadan oynatsın yeter.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Eklemeyi unutmuşum
işlemcim i3 6.nesil
8gb ram

Dostlar öncelikle selamun aleyküm ekran kartım bozulmak üzere de yeni ekran kartına ihtiyacım var. Dediğim şeyleri karşılasın yeter 1. - 2. el fark etmiyor önerilerinizi bekliyorum.

Eklemeyi unutmuşum.
İşlemcim i3 6.nesil.
8 GB RAM.

RX 570 alabilirsin ama bazı oyunlarda darboğaz yaşayabilceğini düşünüyorum ama CS:GO ve LoL'de pek sanmıyorum şahsen.

Eklemeyi unutmuşum.
İşlemcim i3 6.nesil.
8 GB RAM.

Eğer 1000 liranın altında bulamazsan GT 1030 ya da 750 Ti ya da RX 560 bakabilirsin. 2.el daha iyi ekran kartı önerirdim ama işlemcin çok iyi değil maalesef.

Eklemeyi unutmuşum.
İşlemcim i3 6.nesil.
8 GB RAM.

Seni 570 bile karşılar ama uzun ömürlü yüksek performanslı bir kart istiyorsan bence 2060 ya da 1660 Ti sana yeterli ayrıca yapabiliyorsan işlemci ve RAM güçlendirmesi de yap.

Eklemeyi unutmuşum.
İşlemcim i3 6.nesil.
8 GB RAM.

Ha ha 10000 TL yazdın zannettim benim hatam :)

Seni 570 bile karşılar ama uzun ömürlü yüksek performanslı bir kart istiyorsan bence 2060 ya da 1660 Ti sana yeterli ayrıca yapabiliyorsan işlemci ve RAM güçlendirmesi de yap.

İşde İşlemci RAM takviyesi derken anakart falanda işin içine girince bi 1000 lirada en düşük o parçalara gidiyor. bide işlemciyle baya darboğaz yapar o kartlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı