1000 TL Bisiklet Önerisi

Jhon le Carre

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2016
Mesajlar
168
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle hepinize iyi günler, ben yeni bir bisiklet almak istiyorum fakat bu güne kadar hep büyüklerimden kalma bisikletleri kullandığım için bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Bana anlatarak, açıklayarak, öğreterek istediğim fiyat aralığında bisikletler önerir misiniz ? Yaşım 15 boyum 1.65. İstanbul'da Askeri Lojmanlarda oturuyorum. Lojmanlardan çıkıp sahile gidip orada süreceğim genellikle buna uygun bir bisiklet istiyorum fakat ince tekerlilerden istemiyorum ve arkasında veya önünde sele olanlarıda istemiyorum. Galiba Dağ bisikleti olarak geçiyor benim istediklerim. Fiyatı 100-200 TL aşabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
sana tavsiyem yakınında hangi bisikletçi varsa oradan bisiklet alman olacaktır. Ben decathlondan bisiklet alarak bunun acısını çok çektim. Sana tavsiyem etrafındaki bisikletçilerden alman olacaktır böylece teknik servis olayından kafan rahat olur. o fiyat aralığında da salcano ng650 işini görür.
 
İnsanlar genel de Decathlon servisini severler ancak selesinin fren pabuçlarının fabrika halinin kötü olduğunu dile getirirler. Modelden modele de değişir tabii ancak Salcanonun servisi hiç ama hiç hoşuma gitmemişti. İlgisiz, alakasız, yalandan usta birkaç kişi yani. 26 inç bir dağ bisikleti alabilirsin. Canın sıkıldığın da dış lastiğini değiştirip yolda daha rahat da sürebilme imkanın olur. Bianchi ve Kron markalarına bakabilirsin. 2015 modelli kronların gidonları kırılıyordu çatır çatır. 2018 serisin de böyle bir problem yok gibi. Daha da özenip bözenmişler. :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı