1000 TL Bütçe Bilgisayar Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hackerlet

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2013
Mesajlar
10
Öncelikle herkese merhaba,
Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi kısıtlı bir bütçem var. Toplama bir bilgisayar almak istiyorum. Elimde bilgisayar ile ilgili hiç bir şey bulunmamakta(monitör vs.).
İnternetten alışveriş gibi bir şansım da yok. Bana bu fiyata alınabilecek oyun için sistemler önerir misiniz? Bu sistem crysis 3 ultra oynamak gibi bir hayalim yok tabi. Belli başlı oyunlarda video çekmek ve render yapmak için almayı planlıyorum. İleride upgrade yapılcaktır.(ekran kartı değişimi vs.) Monitörün full çözünürlük olmasına gerek yok. Konuyu fazla uzatmadan sistem önerilerinizi bekliyorum.(Mağazaların Samsun-Amasya stoklarında olursa ürünler iyi olur.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Render biraz zor gibime geliyor. Monitör olmayışı zaten düzeni alt üst eden bir durum. İnternetten alışveriş imkanı olmayışı parçaları biraz daha pahalı almaya sebep olur... Bence siz bütün bir sistem alın. Monitörlü, klavyeli vs.


Normalde yine az çok toplanabilirdi ancak dolar yükseldi.
 
Bütün bir sistem alsam gt630 kullancam sanırım, bu fiyata 5400 serisinde bir ekran kartı ile i3 bir işlemci kullanarak sistem kuran bir tanıdığımız var. Ekran kartına 70 dolar söyledi ben de o fiyata daha güzel kartlar var dedim hd6670'i önerdim. Yapabilirse o ekran kartı ile i3 bir işlemci kullanacak sizce nasıl olur ?
 
Monitörün olsaydı toplanırdı da şimdi dolar arttı alınmaz.
 
İ3 fena değil GT630 ile de iyi olur. Bu yıl oyunları oynarsınız ama seneye çıkacak oyunlar biraz sıkıntılı olur. Sonra iyileştirme yapacaksanız tabi işler değişir.
 
Crysis 3'ü ultrada oynadım. :D

Hayır. Ancak şuan ki oyunları oynuyor ileride değiştireceği için bir şey demedim.

Peki o fiyattan biraz fazlaya sadece GB değeri yüksek tutulan ve göz boyayan bir ürün yerine daha iyisi alınabilir mi?
 
GT630'u övmek için geldiyseniz yardımınıza ihtiyacım yok. Doların düşmesini bekleybilirim. Render olmaz diyorsunuz, arkadaşlar pentium işlemcilerle 500 tlye (monitör dahil) aldıkları sistemlerle neler oynuyor ne renderlar yapıyor, şimdi biri çıkacak casperın PC'sini falan önerecek. Neyse teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -

APU'lu sistem toplayabilirsin.
Düşünmüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı