Bir çılgınlık yapıp elimdeki tüm imkanları 1000 TL'ye kısıtlıyorum, 2021 yılında. Bana yardımcı olup monitör dahil en stabil Xeon olsun FX olsun bir sistem hazırlamak için yardımcı olur musunuz? Oyunlarda güzel FPS versin yeter. Siz anladınız beni bekliyorum, teşekkürler. (elimde boş kasa var)
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Snowman M.200 soğutucu 80TL
Toplam 1100TL işlemciye OC yaparsanız darboğaz olmadan rahatça kullanırsınız.
Monitör dahil olduğunu görmemiştim :/
Ekran kartını 250TL'ye R7 240 veya GT730 alarak 100 150TL'ye monitör bulabilirsiniz.