1000 TL bütçe ile anakart, işlemci ve RAM önerisi

aykutb

Kilopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım sistem şöyle:
İşlemci: Intel pentium E6800
Anakart: Asus P5QPL-AM G41 chipset
RAM: 4 GB DDR2 RAM 2x2
Ekran kartı: MSI R7 240 2GB DDR3
PSU : 500 Watt

Arkadaşlar ekran kartı ve PSU yeni aldım bu sistemi işlemci anakart ve RAM değiştirerek yenilemek mümkün mü konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Bütcem 1000 TL civarı forumda bi kaç konuya göz attım Intel mi, AMD mi ararsız kaldım.
Oyun için yenilemek istiyorum oynadığım oyun LOL.

Şu an kullandığım sistem şöyle:
İşlemci: Intel pentium E6800
Anakart: Asus P5QPL-AM G41 chipset
RAM: 4 GB DDR2 RAM 2x2
Ekran kartı: MSI R7 240 2GB DDR3
PSU : 500 Watt

Arkadaşlar ekran kartı ve PSU yeni aldım bu sistemi işlemci anakart ve RAM değiştirerek yenilemek mümkün mü konu hakkında yardımcı olur musunuz ? Bütcem 1000 TL civarı forumda bi kaç konuya göz attım Intel mi, AMD mi ararsız kaldım.
Oyun için yenilemek istiyorum oynadığım oyun LOL.
Dostum, DDR2 sisteme yatırım yapmak çok mantıksız bir şey. Sana tavsiyem biraz daha para biriktir 2000-2500 arası ve yeni bir sistem al.

E5450 işlemci alsam sistemi kurtarır mı ? sistem eski olduğu için yenilemeyi düşüyorum açıkcası.
Fakat AMD mi İntel mi karasız kaldım.Şimdi düşük bütçe ile alacağım parçaları ileride fazla masraf yapmadan nasıl yükseltirim hangi sistem daha kârlı olur ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı