Anakart boyutu : ATX
Ekran kartı boyutu : U=286.5 G=114.5 Y=50.2 mm
Ve en az 700W olmalı.
Bütçe 1000 TL fakat 50-100 TL'ye kadar esneyebilir ama fazlası zor gibi gözüküyor şimdilik.
Dediğim gibi kasa ve PSU önerilerinizi bekliyorum.
Başka bulamazsam bunu alacağım ve RGB'den çok modern gözükmesini tercih ediyorum. Fakat pek istediğim gibi bir şeye rastlamadım bu bütçeyle henüz. Bu yüzden de şu an mecburen RGB düşünüyorum.
Genel olarak güç kaynağının kasa ile birlikte alınmamasını söylüyor birçok kişi, haklılar da.
Ancak bu model için geçerli olmayabilir. Aynı modelin RGB olmayanı yani kırmızı LED olanını ve içinde güç kaynağı olmayanını kullanıyorum. Hava akışı gayet güzel, tavsiye edebilirim. İçindeki güç kaynağı da baktığım üzere kaliteli. Daha iyisi var mı bilemiyorum fakat aynı modeli kullanan veya bu bütçeye daha iyi tavsiye verecek olan arkadaşları da bekleyebilirsiniz.
Genel olarak güç kaynağının kasa ile birlikte alınmamasını söylüyor birçok kişi, haklılar da.
Ancak bu model için geçerli olmayabilir. Aynı modelin RGB olmayanı yani kırmızı LED olanını ve içinde güç kaynağı olmayanını kullanıyorum. Hava akışı gayet güzel, tavsiye edebilirim. İçindeki güç kaynağı da baktığım üzere kaliteli. Daha iyisi var mı bilemiyorum fakat aynı modeli kullanan veya bu bütçeye daha iyi tavsiye verecek olan arkadaşları da bekleyebilirsiniz.
COOLER MASTER MB511 700W 80 PLUS 3x120mm RGB FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar MB511 Modelini içinde PSU'lu versiyon olarak satışa yeni sundular. Sizce içindeki PSU nasıldır? Net olarak belirtilmemiş ama CM 700W 80 Plus bir PSU olduğunu düşünüyorum. Mesela 8+4 CPU girişi gibi...
Bütçeyi esnetebilirim dediğiniz için önermekte bir beis görmüyorum. Cooler Master H500'e baktınız mı? Psu ile gelmiyor ancak hem çok şık bir kasa, hem de hava sirkülasyonu en iyi kasalardan bir tanesidir.