Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.632 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 13 Temmuz 2024 #11 SWOZY16 dedi: Hocam ürün bende %86'lik indirimle 2K'den 295 TL gözüküyor güvenilir midir? Birkaç foruma baktım ilk alışverişe özel indirim yazmışlar Switch işlerini pek anlamıyorum eski klavyem dandikti zaten. Boyut olarak da %60'lık bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir ben aldım klavyeyi herkes almış zaten forumdaki.
SWOZY16 dedi: Hocam ürün bende %86'lik indirimle 2K'den 295 TL gözüküyor güvenilir midir? Birkaç foruma baktım ilk alışverişe özel indirim yazmışlar Switch işlerini pek anlamıyorum eski klavyem dandikti zaten. Boyut olarak da %60'lık bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir ben aldım klavyeyi herkes almış zaten forumdaki.
ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 13 Temmuz 2024 #12 Redragon K552 Kumara Red switch arıyorsan çok iyi bir seçim olur.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #13 ASRININHO dedi: Redragon K552 Kumara Red switch arıyorsan çok iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... E Yooso klavyeler 300-600 TL bandında gezerken pahalı kalıyor o klavye.
ASRININHO dedi: Redragon K552 Kumara Red switch arıyorsan çok iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... E Yooso klavyeler 300-600 TL bandında gezerken pahalı kalıyor o klavye.
SWOZY16 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 108 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MONİTÖR : ASUS VG1A 23,8" 165HZ 1MS EKRAN KARTI : GIGABYTE RTX 3060 EAGLE 12GB İŞLEMCİ : İNTEL İ3-12100F 12.NESİL ANAKART : GIGABYTE-H610M RAM : CORSHAİR 3200MHZ (8X2) SSD : KİNGSTON 500 GB HDD : SEAGATE BARRACUDA 500GB KASA : RAMPAGE REACTİON Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 13 Temmuz 2024 #14 Hyperciaa dedi: E yooso klavyeler 300-600 TL bandında gezerken pahalı kalıyor o klavye. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi sanki gerek yok o kadar fiyat farkına.
Hyperciaa dedi: E yooso klavyeler 300-600 TL bandında gezerken pahalı kalıyor o klavye. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi sanki gerek yok o kadar fiyat farkına.
ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 13 Temmuz 2024 #15 Hyperciaa dedi: E Yooso klavyeler 300-600 TL bandında gezerken pahalı kalıyor o klavye. Genişletmek için tıkla... O klavyenin linkini atarmısınız lütfen? Klavyeyi bulamadım.
Hyperciaa dedi: E Yooso klavyeler 300-600 TL bandında gezerken pahalı kalıyor o klavye. Genişletmek için tıkla... O klavyenin linkini atarmısınız lütfen? Klavyeyi bulamadım.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #16 ASRININHO dedi: O klavyenin linkini atarmısınız lütfen? Klavyeyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO z14 rgb usb mechanisches spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 104 schlüssel russisch brasilia nisch portugiesisch gamer für computer laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z14 Usb Mechanische Gaming Bedraad Toetsenbord Rood Blauw Switch Monochroom Led Backlit 104 Key Gamer Voor Computer Laptop Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
ASRININHO dedi: O klavyenin linkini atarmısınız lütfen? Klavyeyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO z14 rgb usb mechanisches spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 104 schlüssel russisch brasilia nisch portugiesisch gamer für computer laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z14 Usb Mechanische Gaming Bedraad Toetsenbord Rood Blauw Switch Monochroom Led Backlit 104 Key Gamer Voor Computer Laptop Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
ASRININHO Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz RAM : 8GB DDR4 Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130 Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics Anakart : LENOVO LNVNB161216 Cinsiyet Erkek Meslek Editör 13 Temmuz 2024 #17 Hyperciaa dedi: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO z14 rgb usb mechanisches spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 104 schlüssel russisch brasilia nisch portugiesisch gamer für computer laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Hyperciaa dedi: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO z14 rgb usb mechanisches spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 104 schlüssel russisch brasilia nisch portugiesisch gamer für computer laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z14 Usb Mechanische Gaming Bedraad Toetsenbord Rood Blauw Switch Monochroom Led Backlit 104 Key Gamer Voor Computer Laptop Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir hatanız var. Normalde fiyat 300 TL gözüküyor ancak, vergiler yüzünden 700 TL'ye çıkıyor. Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
Hyperciaa dedi: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO z14 rgb usb mechanisches spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 104 schlüssel russisch brasilia nisch portugiesisch gamer für computer laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Hyperciaa dedi: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO z14 rgb usb mechanisches spiel kabel gebundene tastatur roter schalter 104 schlüssel russisch brasilia nisch portugiesisch gamer für computer laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-YOOSO Z14 Usb Mechanische Gaming Bedraad Toetsenbord Rood Blauw Switch Monochroom Led Backlit 104 Key Gamer Voor Computer Laptop Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir hatanız var. Normalde fiyat 300 TL gözüküyor ancak, vergiler yüzünden 700 TL'ye çıkıyor.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #18 ASRININHO dedi: Çok teşekkürler. Hocam bir hatanız var. Normalde fiyat 300 TL gözüküyor ancak, vergiler yüzünden 700 TL'ye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam para birimini dolar yapıp alırsanız çok daha ucuza alabilirsiniz mesela Z686 14.32 dolar yani 463 TL'ye geliyor.
ASRININHO dedi: Çok teşekkürler. Hocam bir hatanız var. Normalde fiyat 300 TL gözüküyor ancak, vergiler yüzünden 700 TL'ye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam para birimini dolar yapıp alırsanız çok daha ucuza alabilirsiniz mesela Z686 14.32 dolar yani 463 TL'ye geliyor.