1000 TL civarı %60 mekanik klavye önerisi

Bütçe
1000

SkyDevv

Femtopat
Daha fazla  
1000 TL civarı %60 blue switch mekanik klavye arıyorum. Kaliteli olarak bildiğiniz modelleri yazarsanız sevinirim.

K617 Fizz alabilirsin. Blue switch demişinde reis çok kafa tırmalıyor bir süre sonra bence red switche yönel.

Bundan önce hiç mekanik klavyem olmadığı için pek bir bilgim yok ama internette gördüğüme göre blue switch çok hoşuma gitti denemek istiyorum ama red switchde kötü değil sadece biraz daha az ses çıkardığı için tercih etmedim.

Bundan önce hiç mekanik klavyem olmadığı için pek bir bilgim yok ama internette gördüğüme göre blue switch çok hoşuma gitti denemek istiyorum ama red switchde kötü değil sadece biraz daha az ses çıkardığı için tercih etmedim.
Bu bütçelerde ikinci ele yönelmeni öneririm çünkü sıfır olarak çok kaliteli ürünler yok. Ayrıca önceden hiç mekanik klavye kullanmadıysan blue switch almanı önermem. Çünkü çok sesli bir switch ve kısa bir süre sonra kulağını tırmalamaya başlayacak.

Bu bütçelerde ikinci ele yönelmeni öneririm çünkü sıfır olarak çok kaliteli ürünler yok. Ayrıca önceden hiç mekanik klavye kullanmadıysan blue switch almanı önermem. Çünkü çok sesli bir switch ve kısa bir süre sonra kulağını tırmalamaya başlayacak.

E-yosoo Z11 klavye peki nasıldır?

Leaven K550 alınabilir.

E-yosoo Z11 klavye hakkında bir bilginiz var mı nasıldır?

Fena klavye değil, uyguna bulduysan alınabilir onun dışında ikinci el sorun değilse daha iyilerini de bulursun.

Bundan birkaç zaman önce 2. elde bir sorun yaşamıştım o günden beri asla 2. el alışveriş yapmıyorum tek seçeneğim sıfır ve 1200 TL'ye buldum E-Yooso Z11 klavyeyi uygun mudur?

Bundan birkaç zaman önce 2. elde bir sorun yaşamıştım o günden beri asla 2. el alışveriş yapmıyorum tek seçeneğim sıfır ve 1200 TL'ye buldum E-Yooso Z11 klavyeyi uygun mudur?
İyi hocam o bütçelerde çok seçenek yok zaten. Z11 lerde RGB olmuyor, sadece tek renk ışık oluyor. Onu dert etmiyorsan al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı