1000 TL civarı sağlık takibi için akıllı bileklik/saat önerisi

FurkanSarıkaya

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1000 lirayı geçmeden nabız takibi, oksijen ölçümü,uyku takibi için akıllı bileklik/saat önerilerinizi bekliyorum. Aradığım tek özellik bunlar bildirim görme vs. hiç umrumda değil.

Son düzenleme:

Arkadaşlar 1000 lirayı geçmeden nabız takibi, oksijen ölçümü, uyku takibi için akıllı bileklik/saat önerilerinizi bekliyorum.

Mutlaka 1000 TL bandında daha iyi modeller vardır ama Ağustos ayında 500 TL'ye Xiaomi Smart Band 8 Active aldım, şu an 700 TL gibi bir fiyatı var. Saydığınız özelliklerin hepsini kullanabiliyorum daha uygun bir şey düşünürseniz önerebilirim.

Ben Huawei kullanıyorum bir hafta gidiyor. Mi de ona yaklaşıktır. Çok dert olmaz yani şarj durumun bu cihazlarda. Söylediğin cihazda güzel nasıl bir model istiyorsan ona kalmış ama onun tam özelliklerini bilmiyorum iyi araştırıp al bence.

Şuan honor choice and ve amazfit neo yu aldım listeme.

Amazfit neo da titreşim yokmuş sanırım onu çıkardım listeden. Var mı başka önerisi olan?

Honor choice band mi xiaomi smart band 9 mu almalıyım? Hangisi daha doğru ölçüm yapar?

@legmean @stillwerise44 @mordecai008

Son düzenleme:
Şuan honor choice and ve amazfit neo yu aldım listeme.

Amazfit neo da titreşim yokmuş sanırım onu çıkardım listeden. Var mı başka önerisi olan?

Honor choice band mi xiaomi smart band 9 mu almalıyım? Hangisi daha doğru ölçüm yapar?

@legmean @stillwerise44 @mordecai008
Bence olabildiğince inceleme vidrosu izleyin her iki model için de, hangisi içinize daha çok sinerse onu tercih edin. Benzer sonuçlar vereceklerdir zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı