6 643262 Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 388 9 Ekim 2023 #1 Maalesef bütçem kısıtlı 2.el de olabilir bilgisayarda oynayacağım için PC uyumluluğu olması gerek.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Ekim 2023 #2 Bu bütçelere direksiyon seti almayın hocam, kaliteli bir gamepad bile daha iyidir. Zaten bu fiyattaki setler gamepadden hallice.
Bu bütçelere direksiyon seti almayın hocam, kaliteli bir gamepad bile daha iyidir. Zaten bu fiyattaki setler gamepadden hallice.
6 643262 Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 388 9 Ekim 2023 #3 Reavenn dedi: Bu bütçelere direksiyon seti almayın hocam, kaliteli bir gamepad bile daha iyidir. Zaten bu fiyattaki setler gamepadden hallice. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech'in bir tane kolu vardı adını unuttum onu önerir misiniz? Amazon.com.tr Bundan bahsediyordum.
Reavenn dedi: Bu bütçelere direksiyon seti almayın hocam, kaliteli bir gamepad bile daha iyidir. Zaten bu fiyattaki setler gamepadden hallice. Genişletmek için tıkla... Hocam Logitech'in bir tane kolu vardı adını unuttum onu önerir misiniz? Amazon.com.tr Bundan bahsediyordum.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 9 Ekim 2023 #4 643262 dedi: Hocam Logitech'in bir tane kolu vardı adını unuttum onu önerir misiniz? Amazon.com.tr Bundan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Eski fakat kaliteli, alınabilir.
643262 dedi: Hocam Logitech'in bir tane kolu vardı adını unuttum onu önerir misiniz? Amazon.com.tr Bundan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Eski fakat kaliteli, alınabilir.