1000 TL Ekipman Önerisi

Fury33

Centipat
Merhabalar ilk defa bir Gaming PC topluyorum ve ekipman için (klavye, mouse, kulaklık) bütçem 1000 TL. Uzun süre kullanımda rahatsız etmeyecek kaliteli ekipman önerisi lazım. Mouse olursa iyi olur ama olmazsa elimde bir süre idare edecek mousem var. Şimdiden teşekkürler.

Veya bütçeniz yetiyorsa

steel rival 3e 300 lira vereceğine 170 tlye logitech g102 gayet işini fazlasıyla görecekdir geri kalan 130 lirayı kulaklığa ekleyebilirsin kardeşim
aynı zamanda trustun klavyesine 300 tl vermekte akıl işi değil yine tercih senin ama arkadaşın önerdiklerinden bi kulaklığı beğendim klavye fare ye gelince kesinlikle logitech g102 ve yanına bir klavye işini fazlasıyla görecektir
Steelseries Rival 110 Optik Oyun Mouse, Siyah: Amazon.com.tr
veya şöyle bi kombin çok daha iyi olur

Veya bütçeniz yetiyorsa
Mouseun acelesi yok kulaklık olarak hyperx stinger düşünmüştüm klavye olarak red switch mekanik birşey istiyorum olaya pek hakim değilim

Attığım klavye Red switch ve attığım kulaklık Stinger'a göre daha önde.
Peki logitecht 213 mü trust 890 mı dersek hangisini önerirein bilek desteği benim için önemli ama logitech mekanik veya red switch mi bilmiyorum
Attığım klavye Red switch ve attığım kulaklık Stinger'a göre daha önde.
İlk kulaklık mı 2. Kulaklık mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı