1000 TL Ekran Kartı Önerisi

akinstci

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemim R7 2700X, ASUS TUF Pro Gaming anakart, 16 GB RAM. Yeni topladım lakin ekran kartında çok kafam karışık. Video render işinde ekran kartı tam olarak nerede devreye giriyor? İkinci el MSI RX580 8 GB buldum lakin bu kadarına gerek var mı? 2 veya 4 GB yeterli olmaz mı? Oyunla uzaktan yakında alakam yok. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sistemim R7 2700X, ASUS TUF Pro Gaming anakart, 16 GB RAM. Yeni topladım lakin ekran kartında çok kafam karışık. Video render işinde ekran kartı tam olarak nerede devreye giriyor? İkinci el MSI RX580 8 GB buldum lakin bu kadarına gerek var mı? 2 veya 4 GB yeterli olmaz mı? Oyunla uzaktan yakında alakam yok. Tavsiyeleriniz nelerdir?

NVIDIA al bence daha uzun ömürlü ve Driver'larında sıkıntı çıkmaz.

2. el RX 570, 580 tercih edilebilir. 0 olarak da RX 560 4 GB olabilir.
BIOSTAR Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA56C5RF41) | Teknobiyotik

MSI Gaming X RX 480 8 GB var 2.el.

Hocam MSI Armor RX580 8 GB 1000 TL. 2 ay daha garantisi mevcut. Bu kart alınır mı?
Okumadın herhalde yukarıda yazdıklarını. Render için istiyor ve oyunla alakası yok arkadaşın. Düzgünce okuyup öyle yorum yapsanız keşke. Ya da biraz bilip de olabilir :)

Sizler bu foruma lazımsınız hocam :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı