1000 TL ekran kartı ve PSU önerisi

H81 çipsetli analartlarda 24 pin güç bağlantı soketi vardır. Ya o arkadaş yanlış baktı veya bilgisayar parçalarından pek anlamıyor o yüzden söyledi.
Tavsiye olarak en az 80+ bornze sertifikalı bir PSU ve GTX 1050 TI ekran kartı alınabilir.
FSP Hydro 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Not: Tavsiye veren arkadaş yanlış anlamasın ama bir kaç yerde Corsair VS serisi güç kaynaklarının biraz fazla sesli çalıştığı şikayetlerini okumuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkür ederim. O zaman önümüzdeki ayı bekleyip GTX 1050 Ti ve 550W 80+ bir güç kaynağı alıyorum.

Önümüzdeki ayı beklerken sıkıntı yaşamayın. Yani önümüzdeki ay gelecek derler ve gelmez süre sarkarsa bu sefer canınız sıkılabilir. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Not: O kadar uzun süre olacağını tahmin etmiyorum gerçi.

GTX 1050 Ti modeli önerebilirsen çok mutlu olurum çünkü bir sürü farklı şeyi var Bir de H81 anakartlarda 24 pin var demişsin fakat attığın güç kaynağında 20+4 pin yazıyor +4 yapmak için ekstra bir şey almama gerek kalmaz değil mi? Ben de çok bilmiyorum.

Hayır sıkıntı olmaz çünkü 20 pin soketin yanında bir yuva var o yuvaya bahsi geçen 4 pin kablosu yerleştiriliyor ve 24 pin soketine takılıyor.
GTX 1050 TI modeli ise aralarında soğutma ve görüntü dışında pek bir fark yok zaten O.C için üretilmiş bir kart değil. O.C yapsan bile 10-15 FPS ancak fark eder yani kısaca gözüne güzel gelen en uygun fiyatlısını al geç.

Benim bildiğim kadarıyla eski anakartlar 20 pin ile uyumluluk sorunu olmasın diye 20+4 şeklinde yapılıyor bağlantı uçları. Sıkıntı çıkmayacaktır yani.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…