1000 TL elektronik sigara önerisi

Emrecan9950

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Emlak Gayrimenkul
1000 TL'ye kadar bir elektronik sigara arıyorum aktif olarak şu an sigara kullanıyorum. Hem azaltmak veya bırakmak için alacağım hem de keyifli keyifli içeyim diye almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilemedim, smok vape pen22 v2'ye bir baktım fakat karar veremedim. İlk defa bir elektronik sigara alacağım, herhangi bir bilgim yok e-sigaralar hakkında. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konular nasıl onay alıyor anlamıyorum.
Elektronik sigaralar denenip satılıyor. İçecekseniz puro için.
Edit: Elektronik sigara kullanamazsınız. Aktif içen biri elektronik geçince nikotin az gelir. Yeşil Ay'a başvurun.

Hükümetin yasakladığı şeylerin konusunu açamıyor olsaydık apk gençlik kollarından farkı kalmazdı forumun.

1000 TL'ye kadar bir elektronik sigara arıyorum aktif olarak şu an sigara kullanıyorum. Hem azaltmak veya bırakmak için alacağım hem de keyifli keyifli içeyim diye almayı düşünüyorum fakat ne alacağımı bilemedim, smok vape pen22 v2'ye bir baktım fakat karar veremedim. İlk defa bir elektronik sigara alacağım, herhangi bir bilgim yok e-sigaralar hakkında. Ne önerirsiniz?

Hocam puff kullanmayı düşünürseniz eğer 2000'lik geek bar öneririm. Daha uzun ömürlü 6000'lik sorarsanız saltica en iyisidir bence. Ama bu kişiden kişiye değişir. Saltica çok ağırdı mesela. Geek bar onun yanında meyve suyu gibi çok hafiftir.

Öncelikle azaltmana veya bırakmana yardımcı olmayacak. Normal sigaranın verdiğini sana vermeyecek bunu bil. Bütçeni 200 TL daha arttırırsan eğer en çok tercih edilen ve mantıklı olan smok nord4.

Edit: Elektronik sigara kullanamazsınız. Aktif içen biri elektronik geçince nikotin az gelir. Yeşil Ay'a başvurun.
Baştan aşağı mantıksız bir yorum. Nikotin değerlerini istediğin gibi arttırabilirsin. Öyle likitler var ki günde 4 paket içen adama ağır gelir nikotini.

Smok IPX80 öneririm dostum, ben 1100 TL’ye aldım daha geçen günlerde. Pod Mod bir cihaz, atomizerli değil yani. Coillerini her yerde bulabilirsin, Smok markası oldukça yaygın ve parçaları kolay bulunuyor. Kartuşunun 5,5 ml likit haznesi var ve cihaz 80 Watt’a kadar çıkıyor. Kısacası efsane bir cihaz ve oldukça da ergonomik. Saklaması, elde tutması vesaire kolay. Benim elim çok büyük bir el değil, ortalama bir el. Buna rağmen cihaz elimde kayboluyor kavrarken.

Likit olarak ta Dharma öneririm, çok başarılı likitleri bence. Ama gerçekten kaliteli bir marka arıyorsan premium olarak ta Nasty Juice Asap Grape öneririm. Ben hayatımda bu kadar iyi bir şey deneyimlemedim.

Önerilerim bu kadar dostum, bence yeni başlamış biri olarak Mod Kit cihazlar alma. Masrafı çok ve çok yoruyorlar.

Smok IPX80 öneririm dostum, ben 1100 TL'ye aldım daha geçen günlerde. Pod mod bir cihaz, atomizerli değil yani. Coillerini her yerde bulabilirsin, smok markası oldukça yaygın ve parçaları kolay bulunuyor. Kartuşunun 5,5 ML likit haznesi var ve cihaz 80 Watt'a kadar çıkıyor. Kısacası efsane bir cihaz ve oldukça da ergonomik. Saklaması, elde tutması vesaire kolay. Benim elim çok büyük bir el değil, ortalama bir el. Buna rağmen cihaz elimde kayboluyor kavrarken.

Likit olarak da dharma öneririm, çok başarılı likitleri bence. Ama gerçekten kaliteli bir marka arıyorsan Premium olarak da nasty juice asap grape öneririm. Ben hayatımda bu kadar iyi bir şey deneyimlemedim.

Önerilerim bu kadar dostum, bence yeni başlamış biri olarak mod kit cihazlar alma. Masrafı çok ve çok yoruyorlar.

Allah razı olsun sonunda istediğim cevaplardan.
Bakacağım şimdi değerlendirip tekrar yazacağım.

Smok IPX80 öneririm dostum, ben 1100 TL'ye aldım daha geçen günlerde. Pod mod bir cihaz, atomizerli değil yani. Coillerini her yerde bulabilirsin, smok markası oldukça yaygın ve parçaları kolay bulunuyor. Kartuşunun 5,5 ML likit haznesi var ve cihaz 80 Watt'a kadar çıkıyor. Kısacası efsane bir cihaz ve oldukça da ergonomik. Saklaması, elde tutması vesaire kolay. Benim elim çok büyük bir el değil, ortalama bir el. Buna rağmen cihaz elimde kayboluyor kavrarken.

Likit olarak da dharma öneririm, çok başarılı likitleri bence. Ama gerçekten kaliteli bir marka arıyorsan Premium olarak da nasty juice asap grape öneririm. Ben hayatımda bu kadar iyi bir şey deneyimlemedim.

Önerilerim bu kadar dostum, bence yeni başlamış biri olarak mod kit cihazlar alma. Masrafı çok ve çok yoruyorlar.

Reis şimdi bana biraz mala anlatır gibi anlatman gerek bu kartuş dediğimiz kısmı ne kadar da bir değiştiriyoruz veya ne işe yarıyor bir de likit olarak neler kullanabiliriz nikotinli likitler filan varmış sanırım onlardan kullanmayı düşünüyorum.
IPX 80 kiti, 0.6ohm DC mtl coil, mtl veya dtl vaping seçenekleri için 0.16ohm mesh coil içerir. Bu dediği kısım ne anlama geliyor?

Hükümetin yasakladığı şeylerin konusunu açamıyor olsaydık APK gençlik kollarından farkı kalmazdı forumun.

Hocam puff kullanmayı düşünürseniz eğer 2000'lik geek bar öneririm. Daha uzun ömürlü 6000'lik sorarsanız saltica en iyisidir bence. Ama bu kişiden kişiye değişir. Saltica çok ağırdı mesela. Geek bar onun yanında meyve suyu gibi çok hafiftir.

Puff bana dayanmaz hocam maalesef.

Son düzenleme:

Reis şimdi bana biraz mala anlatır gibi anlatman gerek bu kartuş dediğimiz kısmı ne kadar da bir değiştiriyoruz veya ne işe yarıyor bir de likit olarak neler kullanabiliriz nikotinli likitler filan varmış sanırım onlardan kullanmayı düşünüyorum.
IPX 80 kiti, 0.6ohm DC mtl coil, mtl veya dtl vaping seçenekleri için 0.16ohm mesh coil içerir. Bu dediği kısım ne anlama geliyor?

Hocam şimdi DL ve MTL mantığı şöyle, DL ciğer çekimdir. Nargile gibi yani, bol buhar ve bol aroma için tercih edilir. IPX80 Hem DL hem MTL olmasına rağmen DL için daha uygundur çünkü kartuş kısmının ağızlık kısmı çok geniş, yani tam bir dl içim makinesi. Ama istersen MTL için de kullanabilirsin, MTL ise sigara çekimdir. Aroma az, buhar az ve daha sıkı bir çekim sağlar. IPX80’de ikisini de rahatlıkla yapabilirsin. Çünkü çift hava kanalı var. Hava kanallarını kaparsan içim sıkılaşır ve sigara gibi olur. Ama eğer hava kanallarını açarsan nargile gibi olur, daha bol buhar gelir.

Kartuş olayı ağzını koyduğun kısım. Kartuşun içine coil denen içinde pamuk olan şeyler konuyor. Coiller de kendi içinde ayrışıyor tabiiki. Hem nargile için daha bol pamuklu, daha geniş coiller var. Genelde 35-40 watt arası kullanılması gerekir, zaten coilin üstünde yazar kaç watt olması gerektiği. Ama bir de MTL içim olan, pamuğu az, daha ince coiller vardır. Onlar da 20-25 watt arası kullanılır. Yine coilin üstünde yazarlar.

Kartuşu sürekli değişmene gerek yok, kırık olur çatlak olur o zaman değişirsin. Başka türlü değişmene gerek yok.

Cihaz böyle dostum, zevkler renkler meselesi tamamen. Cihaz iki taraf için de oldukça iyi imkanlar sağlıyor. O yüzden zaten herkes bu cihazı tercih ediyor.

Ama MTL içim yapmak istersen de UWELL Caliburn ürünlerini aşırı tavsiye ederimx MTL içim için birebirler cidden. Caliburn KoKo, Caliburn Tenet, Caliburn GK2 gibi cihazlar tam MTL içim cihazlarıdır. Şiddetle öneririm bu cihazları.

Likit için ise istediğin şekilde kullanabilirsin, çok geniş bir mecra. Ben nikotinsiz tercih ediyorum çünkü bağımlı değilim. Keyfi kullanıyorum bu cihazları. Likit alırken zaten Nikotin için mg seçimi yapman gerekir. 0,3 , 0,6 , 0,9 , 3 , 6 , 9mg gibi oldukça fazla seçenek bulunuyor. Tamamen kendin bileceğin iş yani. Aroma olayı da aynı şekilde. Ama yeni başlıyorsan sana OWN Ez Duz İt öneririm. Çok ağır bir aroması yok ve oldukça keyifli bir içim sağlıyor. Ama gerçekten hakkını vererek içmek istiyorsan Nasty Juice Asap Grape’i sonuna kadar öneriyorum. Kesinlikle harikalar.

Diyeceklerim bu kadar dostum, yine aklında bir şeyler kalırsa bildiğim kadarıyla seve seve cevaplarım.

Coil ile kartuş aynı şeyler değil bu arada, onu betimlemeyi unutmuşum dostum. Coil 1 ay dayanıyor bana. Zaten yandığında yanık tadı gelir anlarsın değişmen gerektiğini. Kartuşun içine coil takılıyor yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı