1000 TL güncel monitör tavsiyesi

Arkadaşlar bu G-Sync ve FreeSync ne oluyor?

G-Sync: NVIDIA ekran kartlari için.
Free Sync: AMD ekran kartları için.

Öncelikle bu özelliğin aktiflesebilmesi için; 1.ekran kartı destekleyecek. (Satin alma işleminde desteği belirtecek)
2. monitör destekleyecek.

Ekranda yırtılma, takilma vb rahatsız edici proplemleri yok eden bir donanım desteği. Ardından bu yazılım ile kontrol ediliyor.

Asus 23.8 inç Monitör

İhtiyaçlarını karşılar mı bilmem ama şöyle bir mönitör var. Fiyatı gerçekten inanılmaz düşmüş. Bende sepete ekledim düşünüyorum :D
Ben profesyonel olmadığım için 75Hz 'nin oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum. Tabi seni bilemem.
Ayrıca 1MS aldanmamak lazım. FreeSync ya da G-Sync açınca 1ms özelliği kullanılamıyor :(

G-Sync: NVIDIA ekran kartlari için.
Free Sync: AMD ekran kartları için.

Öncelikle bu özelliğin aktiflesebilmesi için; 1.ekran kartı destekleyecek. (Satin alma işleminde desteği belirtecek)
2. monitör destekleyecek.

Ekranda yırtılma, takilma vb rahatsız edici proplemleri yok eden bir donanım desteği. Ardından bu yazılım ile kontrol ediliyor.

https://www.hepsiburada.com/asus-vz...b-freesync-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000008C0U3 arkadaş bunu tavsiye etmiş sağ olsun. Şimdi bu bana uygun değil galiba çünkü FreeSync. Ama DisplayPort bağlantısı ile NVIDIA kartlarda da FreeSync desteği kullanılabiliyor diye biliyorum?
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör

Eğer 27" istersen, 75Hz 1ms olarak;

Asus VP278QG, Monitör, 27", 1920x1080, Gaming / LED / FreeSync

Benim ekran kartı NVIDIA. Bunlarla uyumlu olduğunu nereden anlıyacağız?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı