1000 TL i3 2120 sisteme yükseltme

Evet biliyorum adam 1000 TL yazmış fiyatı yükseltebilirse yardımcı olmaya devam edeceğim ama adam fırsattan istifade dalga geçiyor.

Bilgisi olmayanlar derken?Adam diyor ki bütçem 1000 TL sokaktaki çocuklar bile biliyor anakart soketi uyuşmayacağını bende biliyorum diyorum ki : bütçesini yükseltirse yardımcı olmaya devam edeceğim.Ve diyorum ki yeni bilgisayar alma fiyatını bulur.Ve "biz insanları aşağılama peşinde değiliz." demişsin benim muhatabım çok fazla kişi değil sensin.Bende olsa moderatör verirdi uyarıyı.
Diyelim ki adamın boşluğuna geldi ve senin dediğin gibi r3 3200g ve 8gb ram aldı (ki apu sisteme tek kanal ram almak başlı başına saçmalık) Sonra uyuşmadığını gördü. Herhangi bir bütçesi de yok anakart almak için. Ne oldu? Dişinden tırnağından arttırdığı para aylarca kenarda uyuyacak. Taa ki yeni anakart alabilene kadar.
 
Diyelim ki adamın boşluğuna geldi ve senin dediğin gibi R3 3200G ve 8 GB RAM aldı (ki APU sisteme tek kanal RAM almak başlı başına saçmalık) Sonra uyuşmadığını gördü. Herhangi bir bütçesi de yok anakart almak için. Ne oldu? Dişinden tırnağından arttırdığı para aylarca kenarda uyuyacak. Taa ki yeni anakart alabilene kadar.

Öyle bir şey yap demedim işte almadan önce artırabilir misin diye sordum adama ben. Tek kanal RAM nerede dedim?

Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim. 1000 TL bile yükseltmiş halim daha üstüne çıkamam. Bana RAM ve SSD yeter 1.2 sene götürsün gerisine bakarım? Bu anakarta uygun RAM ve SSD var ise yazarsanız sevinirim.

Burada herkes yok şu kadar artır şunu al gibi konuşuyor adam artırabilse yazar mı o fiyatı arttırdığı fiyatı yazıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı