1000 TL ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
1000
Aceleniz yoksa biraz bekleyebilirsiniz. Daha iyi ilanlar çıkabilir. Mesela ben 2 hafta ekran kartı aradım. 1000 küsur liraya 1050 falan alacaktım neredeyse. Sonra karşıma tertemiz 1050 Ti Gaming X çıktı 800₺'ye.
Hocam bu hafta almayacağım önümüzdeki hafta içinde almayı planlıyorum o zamana kadar görürsem daha iyi onu alırım.

Hocam Sahbinden sitesinden alacaksanız param güvende (eski adıyla GET) haricinde almayın. Tamir edilmiş kartları satıyorlar alınca birden bozulursa hiçbir hak talep edemezsiniz bir bakmışsınız mahkeme masraflarına bir ekran kartı daha para döküp sonuçsuz kalmışsınız. Malum go sitesine hiç girmiyorum en risklisi orası. Sağlam karta denk gelmeniz çok çok zor. Ben 1 ay aralıksız takip edip bulamadım öyle söyleyeyim. Aliexpress'ten de alabilirsiniz hatta sahibinden param güvende sisteminden bile daha güvenlidir tabii doğru satıcıdan alırsanız.

Hocam Sahbinden sitesinden alacaksanız param güvende (eski adıyla GET) haricinde almayın. Tamir edilmiş kartları satıyorlar alınca birden bozulursa hiçbir hak talep edemezsiniz bir bakmışsınız mahkeme masraflarına bir ekran kartı daha para döküp sonuçsuz kalmışsınız. Malum go sitesine hiç girmiyorum en risklisi orası. Sağlam karta denk gelmeniz çok çok zor. Ben 1 ay aralıksız takip edip bulamadım öyle söyleyeyim. Aliexpress'ten de alabilirsiniz hatta sahibinden param güvende sisteminden bile daha güvenlidir tabii doğru satıcıdan alırsanız.
Hocam Letgo'da aynı ilçede bulunan birini buldum. GTX 1050 1300 TL. Canlı olarak test edip alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı