1000 TL Intel i3 6098P Ekran Kartsız Sistem Toplama

O tarz bir bilgisayar kısa vadede işinizi görecekse sistem satın almayı erteleyebilirsiniz tabii ki. Paramızın değeri daha düşer mi bilmiyorum, dolar karşısında değersizliği 3 liraya ulaştı zaten. Daha düşmez herhalde, umarım. Değerlenirse de işinize yaramış olur. Param yok diye dolar 2.3 TL iken sistem toplayamadım, sonradan 3.06'dan topladım imkanım varken. Deve-Pul hikayesine dönüyor. :)
İnternette biraz araştırma yapınca 250 TL'ye değmez gibime geliyor. :(

Bu ekran kartına 4 GB fazla, 2 GB yeterli olur bence.

Doların düşmesi beklenmeli mi? Yoksa sistemi bugün almalı mıyım?
4GB fazla değil. En basitinden GTA5 i açmak icin en az 2.8 GB VRAM kullanıyor. Bi yerlerden kistin diyelim, 2 sene sonra 2GB yetecek mi? Ayrıca RX 460 yabana atılacak bi kart değil GTX950 den daha iyi yeni nesil olarak

4GB fazla değil. En basitinden GTA5 i açmak icin en az 2.8 GB VRAM kullanıyor. Bi yerlerden kistin diyelim, 2 sene sonra 2GB yetecek mi? Ayrıca RX 460 yabana atılacak bi kart değil GTX950 den daha iyi yeni nesil olarak
Hocam elindeki ekran kartında güç bağlantısı varmı? Veya 2GB modelinde varmı?

Ofise yeni bilgisayarlar aldık bizimde adet başına limitimiz 1000 TL'ydi. Şöyle bir sistem kurduk. Bakmanızı ve değerlendirmenizi tavsiye ederim.

-MSI H110 VHL (Sizin aldığınız anakartta HDMI desteği yok 10 Lira daha verin VHL alın)
-İntel Skylake i3 6100 İşlemci
-Kingston fury 8gb ram
-Corsair / Highpower / Zalman LX 450 veya 500 watt psu
-Dark Ninja Kasa
-120 GB SSD Ram (Olmazsa olmaz)

SSD mutlaka ilk olarak yazacağınız olsun. +Anakart VHL tercih edin. +İşlemci 6100.

Ofise yeni bilgisayarlar aldık bizimde adet başına limitimiz 1000 TL'ydi. Şöyle bir sistem kurduk. Bakmanızı ve değerlendirmenizi tavsiye ederim.

-MSI H110 VHL (Sizin aldığınız anakartta HDMI desteği yok 10 Lira daha verin VHL alın)
-İntel Skylake i3 6100 İşlemci
-Kingston fury 8gb ram
-Corsair / Highpower / Zalman LX 450 veya 500 watt psu
-Dark Ninja Kasa
-120 GB SSD Ram (Olmazsa olmaz)

SSD mutlaka ilk olarak yazacağınız olsun. +Anakart VHL tercih edin. +İşlemci 6100.
Ekran kartı alacağım için anakart ve işlemciye fazla para vermedim.

Arada çok fark yok. Anakart sadece 10 tl fark var. İşlemci de yine keza öyle. Hatta işlemcinin birini webdenal üzerinden almıştım 420 lira flndı sanırım. Sonra incehesaptan 390 liraya aldım ikincisini.

Bu arada aldıysanız k.bakmayın almadıysanız diye yazdım.

Arada çok fark yok. Anakart sadece 10 tl fark var. İşlemci de yine keza öyle. Hatta işlemcinin birini webdenal üzerinden almıştım 420 lira flndı sanırım. Sonra incehesaptan 390 liraya aldım ikincisini.

Bu arada aldıysanız k.bakmayın almadıysanız diye yazdım.
Yok daha almadım, son sistemim şu şekilde;
1474472223216.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı