1000 TL işlemci anakart ve RAM tavsiyesi

Bütçe
1000
APU sistemde tek kanal RAM kullanmak %50 daha az performans demek o bütçeye böyle bir şey toplanabilir.

.

2X Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri.

.

1631 TL.

Bütçeyi aşamazsanız:

1586 TL.

APU sistemde tek kanal RAM kullanmak %50 daha az performans demek o bütçeye böyle bir şey toplanabilir.

.

2X Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri.

.

1631 TL.

Bütçeyi aşamazsanız:

1586 TL.

Hepinize teşekkürler sanırım bu arkadaşın dediğini yapacağım hepiniz sağ olun.

Bu sistem CS:GO'da kaç FPS verir.

Hepinize teşekkürler sanırım bu arkadaşın dediğini yapacağım hepiniz sağ olun.

Bu sistem CS:GO'da kaç FPS verir.

Vega 8 ile RX 550 aşağı yukarı aynı Ryzen 3 1200 AF ile Ryzen 3 3200G ile de fazla bir fark yoktur 8 tek kanal yerine 16 çift yapıyorsunuz ve ileride yükseltmek istediğinizde ekran kartınızı elden çıkartıp RAM'e para verme gibi bir durumunuz yok benim attığım sistemi alırsınız Vega 8 ile bir süre idare edersiniz daha sonra da güç kaynağınıza bağlı olarak RX 570 takabilirsiniz.

Vega 8 ile RX 550 aşağı yukarı aynı Ryzen 3 1200 AF ile Ryzen 3 3200G ile de fazla bir fark yoktur 8 tek kanal yerine 16 çift yapıyorsunuz ve ileride yükseltmek istediğinizde ekran kartınızı elden çıkartıp RAM'e para verme gibi bir durumunuz yok benim attığım sistemi alırsınız Vega 8 ile bir süre idare edersiniz daha sonra da güç kaynağınıza bağlı olarak RX 570 takabilirsiniz.

Tamam peki ben bunda Low'da olsa Resident Evil 3 ya da GTA 5 oynayabilirim değil mi rahatça.

Tamam peki ben bunda Low'da olsa Resident Evil 3 ya da GTA 5 oynayabilirim değil mi rahatça.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu iki videoya bakın akıcılık olarak sorun yoksa ki bence yok ona göre karar verirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı