1000 TL İyzico Mouse Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar İyzico kampanyasıyla mouse almak istiyorum. Gaming Gen TR Wraith gibi sitelerde geçiyor. Wxe R1 gözüme çarptı. Bunu düşünüyorum. 1300 TL fiyatı var. Bu veya alternatif ürün tavsiyeleriniz var mı?

SE Plus veya düz R1 alabilirsin. Ben bataryası sebebiyle SE Plus alırdım. Sensörü düz modele göre daha altta ama kağıt üstünde sadece.

Switch farkı sorun çıkarır mı sence ömür konusunda. R1 ve R1 SE+ switchleri farklı sanırım o biraz düşündürdü beni. Yoksa sensör farkı hissedilmez zaten.

R1 Pro Max harici diğer 3 modelde aynı switchi kullanıyor.
R1 ve R1 SE+ switchleri farklı ama ikisi de iyi kalitede sayılır.

Ayrıca kullanmak isteyecekler için şu an bayrama özel %25 kampanyası da var iyzicoda. En fazla 500 TL' ye kadar cashback veriyor. Onu da kullanınca çoğu ürün baya ucuza geliyor.

İyzicoda ilk siparişle kombo oluyor mu bu %25 bayram işi eğer oluyorsa 2000 tllik bi üründe 500+500 cashback alırız bide parolpara 400den 2000 liralık bir ürün 600e gelir şaka gibi.

Oluyor diye biliyorum ikisine de katıldığın sürece. Yine de emin olmak istiyorsan müşteri hizmetlerine sorabilirsin. Ben de sordum ama daha cevap vermediler, yine de bir sorun çıkacağını sanmam.
cevap verirlerse yazar mısın buraya bi de ben iyzico ilk ödeme aldım parolpara da aldım ailemden birinin üstüne üyelik açsam iyzico ve parolpara da bi sorun çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…