1000 TL kablosuz gamepad önerisi

Bural3443

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarım için Wireless gamepad almayı düşünüyorum ama hangisini almam konusunda emin değilim, şu ana kadar Logitech F710 ile Monster Pusat Clutch ilgimi çekti ama bilmiyorum.

Bütçem: 1000 lirayı geçmesin yeter :)

Bir ara uzun bir süre Steelseries kullandım fakat arıza yaptı. Sonra bir tanıdığımın tavsiyesi ile Logitech F710 aldım ve çok memnun kaldım. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı bana. Ben 300 TL'ye almıştım ama şimdi yaklaşık 800 TL bandında sanırım.

Sahibindende güvenli al ile temiz Xbox kolu bulabilirsiniz. Ben nisan gibi 650TL'ye almıştım. Şu aralar 800-900 arası sanırım.

Hangi Xbox gamepadi almam daha iyi olur? 8.nesil gamepad mi yoksa Xbox One S gamepadi mi?

Bir ara uzun bir süre SteelSeries kullandım fakat arıza yaptı. Sonra bir tanıdığımın tavsiyesi ile Logitech F710 aldım ve çok memnun kaldım. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkarmadı bana. Ben 300 TL'ye almıştım ama şimdi yaklaşık 800 TL bandında sanırım.

Logitech F710 öneren çok kişi var ama ben PlayStation düzenli gamepadleri çok sevdiğimi söyleyemem.

Hangi Xbox gamepadi almam daha iyi olur? 8.nesil gamepad mi yoksa Xbox One S gamepadi mi?

Logitech F710 öneren çok kişi var ama ben PlayStation düzenli gamepadleri çok sevdiğimi söyleyemem.
9. nesil olanı almanız çok daha iyi olur. Kalite olarak güzel bir hissiyat farkı var.

istanbuldaysanız şunları buldum en ucuz

9. nesil olanı almanız çok daha iyi olur. Kalite olarak güzel bir hissiyat farkı var.

İstanbuldaysanız şunları buldum en ucuz.

Ne yazık ki İstanbul'da değilim ama yine sırf benim için gamepad baktığınız için teşekkür ederim, 9.nesil bir gamepad arkadaşımda vardı ve bayağı iyiydi ama çok pahalılar ya pahalıyı geçin ucuz bulsam bile kontrolcüyü satanlar çoğunlukla yaşadığım yerde olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı