1000 TL kablosuz mouse önerisi

Herkese iyi sosyaller, ben uzun süredir kablosuz mouse arayışındayım. Bütçeyi başlıkta belirttiğim gibi ilk defa kablosuz alıyorum ve rahat konforlu servisi sorun olmayan bir markanın tercih etmek istiyorum. Oyun fazla oynamıyorum film ve dizi ağırlıklı kullanmak istiyorum. Önceden baktığım markalar ve modelleri sizlere sormak isterim.

Razer Basilisk X HyperSpeed kablosuz.
Corsair Dark Core RGB Pro s kablosuz.
SteelSeries Rival 650 Wireless.
O fiyata en iyi tercih G Pro Wireless olur.
 
@mithatsefa iyi günler öncelikle ben ürünü almadan önce diğer markaları çok araştırdım. Şu an bir sorun çıkmadı garantisini arena servis sağlıyor.
@AirJET iyi günler öncelikle teşekkürler tavsiyen için ben Logitech markadan uzak duruyorum elimde 502 ve 402 serisi var kardeşimde 300S var 3 üründe ise aldıktan 3 ile 4 ay sonra çift tıklama yazılım sorunu ( program açılırken yavaşlama ve mavi ekran hatası vermesi çok garip buldum ) açıkçası cebim yandı o paralarla neredeyse zaten 2000 TL kadar bütçe çıkardı ama ben farklı markalara yöneldim.
Corsair almadım çünkü aralarında o fiyata değebilecek çok fark yoktu gözümde. Rival 650 ise kauçuk ve nadirde olsa bağlantı problemleri olduğunu konuları araştırınca öğrendim.
 
Oyun oynamıyorsanız bu paralar bu mouslara verilmez inanın. Ama alırım derseniz
Razer Basilisk X HyperSpeed kablosuz.
Corsair Dark Core RGB Pro s kablosuz.

Arasında tercih yapınız. Fikrimi sorarsanız Corsair'ı alın derim.
rival 650 wireless i önermem ağır bir mouse
Logitech istemiyorsan Gloriorus model o ya da D Wireless alabilirsin.
 

Geri
Yukarı