1000 TL kasa önerisi

Bütçe
1000 TL
Kaliteli markalar genelde az fan verir ama o fanlar birçok kasadaki fandan kaliteli oluyor.
 
İade hakkında bir şey diyemem fakat günü kurtarmak adına o kasaya extra fan koyulabilirse iyi olur. Hava sürkülasyonu yetersiz gelmiş olabilir. Kasanın tam linkini atsaydın. PSU dan yapıyor olabilir. Bence durumu çözmeye odaklan. Yeni kasa yeni masraf.
 
kasa önerisi yapmayı unuttuk.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benim önerim bu.
 

Senin kasanın 3 tane ön tarafında fan var. Arkada tarafında 4.ün fan yok mu? Ayrıca kasa çok kapalı. O kasanın üst ızgarayı biraz delmek lazım. Hava sürkülasyonu yapmıyor tahminimce. Benim Zalman çok iyi hava sürkülasyonu yapıyor. Keşke almadan önce yazsaydın. Bu kasaya arka tarafta yoksa 4.fan koymalıyız bir de üstte hava çıkması için tekrar delmemiz gerekecek. Bu kısıtlamalarda zor tabii. Yeni alman daha doğru :(


Tabi şu an piyasada yokta. Ben kendi kasamın hava sürkülasyonu örnek vermek istedim. Benden daha detayı takip eden dostlar inşallah benden daha fazla fikrini sunar.
 
Konuyu çok okuyamadım kusura bakmayın eskisi kadar ne buraya zaman ayırabiliyorum ne de zaten ceza sistemi sebebiyle bunu istiyorum. Aynı zaman sorunu sebebiyle piyasa takibi de yapamıyorum fakat bir dönem her tavsiyede olan Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir hala alnırı mı yada size uygun mu bir kontrol edin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı