Merhaba arkadaşlar.
İtopya'da şu an indirimden dolayı sistemime eksiklerimi almak istiyorum.
Kasa PSU RAM SSD.
Önerileriniz nedir?
Kasa, PSU, SSD olarak 1000 TL civarı ne önerirsiniz? Ben bunu almayı düşünüyorum, mantıklı mı?
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNB65-STK ITOPYA'da.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Merhaba arkadaşlar.
İtopya'da şu an indirimden dolayı sistemime eksiklerimi almak istiyorum.
Kasa PSU RAM SSD.
Önerileriniz nedir?
Kasa, PSU, SSD olarak 1000 TL civarı ne önerirsiniz? Ben bunu almayı düşünüyorum, mantıklı mı?
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNB65-STK ITOPYA'da.
İndirim için geç kaldınız. İndirimin başladığı gün bu ürünler çok daha ucuza satıldı. Şuan neredeyse piyasa seviyesine ulaşmış durumda. Uzun kargo süresinden dolayı paranızla rezil olmayın ve başka bir platform üzerinden satın alın derim.
İndirimin ilk günü piyasadan 400 TL daha ucuza bir SSD aldım. Uzun kargo süresi için bunu göze aldım fakat bu parçalar için o kadar süre beklemenize değmez.