1000 TL kulaklık önerisi

Kötü dediğimiz aşırı mı kötü, hiç kullanılamayacak gibi mi yani :D SteelSeries'ler falan hakkında ne düşünüyorsunuz onlar hakkında yorum yapacak var mı?
 
Razer'lerde ses çok az geliyor veya kalitesiz geliyor denmiş, ama bu ses az geliyor yorumu çoğu kulaklığıa yapılmış dediğim gibi internetteki yorumlar kulaklık konusunda çok karışık ondan açtım zaten başlığı.

Razer BlackShark V2 X'e sahibim. Bassları gayet iyi. Düzgün takılırsa 24 saat aralıksız kullansanız bile ağrı yapmıyor. Kulağı tam sarıyor. Ben gayet memnunum. Kablosu örgülü değil fakat canım sıkıldıkça kabloya güçlü bir şekilde asılıyorum kopmuyor :D
 
Anakartımın ses kartının ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu nasıl öğrenebilirim? Bahsettiğim gibi laptopu yeni aldım Acer Nitro 5. bir de kötüyse mesela ses kalitesi mi düşüyor yoksa ses kalitesi iyice rezalet seviyesine geliyor veya PC'yi mi kastırıyor oyunlarda. Çok müzik kulağım yok, bassları aşırı iyi duymasam da anlamam yani öyle bir mantıksa ses kartı kısmı.

Bunu genele yazıyorum: Bütçeme Razer Kraken X bayağı uyuyor bu arada onun hakkında ne düşünüyorsunuz, hiç alınmaz mı?

Anakartınız nedir hocam? Kraken X mobil için üretilmiş bir kulaklık tavsiye etmem.
 
Kötü dediğimiz aşırı mı kötü, hiç kullanılamayacak gibi mi yani :D SteelSeries'ler falan hakkında ne düşünüyorsunuz onlar hakkında yorum yapacak var mı?

Arkadaşımda sesi %2000 arttıran program vardı onunla anca duyuyordu beni öyle diyeyim :D
Ama sizin laptop daha yeni öyle bir şey olmaz çok yüksek ihtimalle. Rahatlıkla Razer BlackShark V2 X alabilirsiniz.
 
Cloud Alpha mikrofon kalitesi dışında Blackshark V2 X'ten daha iyi. Alpha müzikte daha başarılı. Fiyat farkına değer mi kişisel bir konu.
 
En başta bir arkadaş HyperX Cloud Alpha da önermişti, o mu yoksa BlackShark V2 X mi peki? :D

HyperX Cloud Alpha hakkında Technopat'ta şöyle söylemler duymuştum: Alınmaz. Komple sponsorlu YouTuber şişirmesi. Fiyatını hak etmiyor.

Tabii benim bahsettiğim konuşamalar 1 yıl önceden kalma. Benim HyperX Cloud Alpha hakkında bilgim bu kadar. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır :)
 
Alınmaz. Komple sponsorlu YouTuber şişirmesi. Fiyatını hak etmiyor.
Bu yorumu kim söylemiş bilmiyorum ama DJ'liğe adım atan insanlar bile Cloud Alpha'yı tercih ediyor düşük bütçede. Sonrasında M50x, K361, K371, DT 770 PRO, K612 Pro vs. alıp yola devam ediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı