1000 TL kulaklık önerisi

Yok yav genelde bir sorun çıkmıyor sistemi alırken video çekip alabilir kutuda ezik vs var mı diye ve sende kutuyu açarken video çekip açıp kontrol edersen en azından elinde video kaydı olur.

Tamamdır abi sistemi açarken falan video çekerim eve gelince sorun çıkcağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Ciddi misin çok şükür geldi kurdun mu her şey yolunda mı hayırlı olsun nice iyi günlerde kullanırsın umarım bende kendi PC mi garantiye göndereceğim yarın.

Sağ olasın abi kurdum yarın interneti çekeceğim YouTube TikTok işlerine başlayacağım gerçekten kaliteli bir his veriyor veya ilk PC diye bende öyle oldu sen neden garantiye veriyorsun hayırdır inşallah.

Sağ olasın abi kurdum yarın interneti çekeceğim YouTube TikTok işlerine başlayacağım gerçekten kaliteli bir his veriyor veya ilk PC diye bende öyle oldu sen neden garantiye veriyorsun hayırdır inşallah.

İyi iyi hayırlı olsun gerçekten bende bir bakım bir de işlemcim ısınıyor diye gönderdim garantiye.

İnşallah dostum incehesaba gönderdimmm kasayı sağlam bir şekilde paketlemeye çalıştım korkum sadece kuryeler ve kargo.

Abi bilgisayar çok iyi görünüyor FurMark testi falan yapmadım gerek yok sanırım ekran kartı fanı hiç çalışmıyor zaten sıcaklık artmadığı için.

Yeni konular

Geri
Yukarı