1000 TL kulaklık önerisi

Hakan19191

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2018
Mesajlar
32
Logitech G533 nasıldır ya da başka bir kulaklık önerir misiniz? Bütçem 1000 TL. Online oyunlarda rahat ses kasabileceğim kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş yayıncılar bu kadar para vermiyor ekipmanlara(sponsor dışı). Her yerim para olsa vermem ya 700TL. Windows XP kullanıp 700 TL gerekiyor diyorsun. Gerekiyor da sen verebiliyor musun 700TL?
Son derece haklısınız fakat herşey pahalılaştı artık. Siz burada 500 TL kulaklık alacaksınız diyelim ve Amerika üzerinden devam edelim bu kulaklık yaklaşık olarak 90-95 dolar felan olacak, Orta halli diyebileceğimiz bir ailenin cebinden bu para rahatça çıkıyor(En yakın arkadaşım orada o yüzden biliyorum) fakat burada biz 100 TL çıkarmakta bile tereddüt ediyoruz genellikle. Profesyonel oyuncular 700 TL'lik kulaklık alır ama düz oyun oynayanların yapması gereken birşey değil bu. Düz oyun oynayanlara gamepower'da yeter rampage'de. Logitech kulaklık almam benim için şuanda hata olarak değerlendireceğim bir olay.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı