1000 TL Kulaklık tavsiyesi

chaoss

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2017
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba, 1000 TL'ye kadar bir kulaklık arıyorum. Daha çok müzik dinlemek ve oyun oynamak için kullanacağım. Bunun dışında bazı basit stüdyo aplikasyonları kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

@EBK @Sirius144p Yazılarınızı okudum cevaplarsanız sevinirim.
 
Genelde elektronik müzik, rock veya rap dinliyorum.
Daha önce bu seviye bir kulaklık kullanmadım ama tizlerin ve bassların iyi olmasını isterdim.
 
Kendi kullandığım Samson SR850'yi önerebilirim. Tiz ağırlıklı bir kulaklıktır (bas yok demek değildir). Fiyatının üstünde bir ses verir. Güzel bir EQ ile çok daha iyi ve dengeli bir hale gelir. Ancak dikkat edilmesi gereken semi open back bir kulaklık olmasıdır. Kullanım alanınız kulaklığın dışarıya ve kullanıcıya ses sızdırması konusunda sıkıntı yaratmayacaksa tercih edilebilir. Zaten biraz daha üst segmentinde gene open back kulaklık olan SHP9500 yer almıştır. Closed back olarak pek dinlemediğim için bilgim yok ancak M50X biraz yüksek fiyatlarda adını duyurmuş kulaklıklardandır. Farkındaysanız kaynağınızı bilmediğim için düşük empedanslı kulaklıklar önermeye çalıştım sürmesi görece daha kolay olsun diye. Tabiki bunlarında kaynaktan kaynağa vereceği performanslar değişecektir.

@Sirius144p ve @EBK bakarlarsa onlardanda güzel öneriler çıkacaktır.
 
Cevabınız için teşekkürler. Open back bir kulaklık pek istemiyorum. Gece geç saatlere kadar kullanıyorum ve dışarı çok ses verdiğini söylüyorlar. Bende SPH9500 düşünüyordum ama bu durumdan dolayı vazgeçtim. Kaynak olarak bilgisayarın anakart çıkışını kullanacağım. M50X veya DT770 Pro fiyat olarak biraz yüksek.
 
Open-back istemiyorsanız benim önerim her zaman Hyperx Cloud 2 olmuştur. Gaming kategorisinde fakat Takstar Pro 80 kulaklığının makyajlanmış hali.

Not: Closed back model bilgim 2018 sonrası pek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı