1000 TL Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

Ömer Özgenç

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
295
Herkese iyi günler. Şu anda Sony XA Ultra cihazımda Sony XB950AP kullanıyorum. Kulaklıktan memnunum ancak dışarıdaki sesleri fazla kesmiyor, para bulmuşken de değiştirmek istiyorum. 1000 liraya kadar bütçem var. Benim için en önemli şey kulaklığın kaliteli ve fazla Bass vermesi. Önceden iPhone 4 telefonumda son seste kulaklık titrerdi, şimdi Sony cihazımda o kadar kaliteli Bass yok. Bu yüzden harici amfi de alacağım. Spotify kullanıyorum 320kbps/s ayarında, depolama sıkıntım yok. Tidal gibi yüksek çözünürlüklü ses veren servislere baktım ancak Spinnin Records, Musical Freedom Records, Armada gibi plak şirketlerinin bütün müzikleri o servislerde yok ancak yine de kulaklığın yüksek çözünürlük desteklemesini istiyorum. Kablolu kulaklık alacağım, kablosuzlarda ses azalması, kalitenin düşmesi gibi olaylar oluyormuş bunları istemiyorum, kablo benim için sorun değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesele dışarıdaki sesler ise kardesim alacagın kulaklık SENNHEISER dır ben boyle bi kulaklik gormedim parasinin hakkini fazlasiyla veren harika bisey. Eger modelde sıkıntı yasarsan sole onerim sana
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı