1000 TL mekanik klavye tavsiyesi

Bütçe
1000

PatrickBateman

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2020
Mesajlar
523
Çözümler
4
Arkadaşlar selam bütçe MAX 1000 TL daha altıda tavsiyelere açığım, buradaki ses tarzında switch sesi olan kaliteli uzun zaman götürecek, büyük Enter tuşlu ve Türkçe klavye tavsiye eder misiniz.
Gözüme az çok kestirdiğim klavye :Bloody B640 sesi: burada bunun sesi ve enter tuşunun küçük olması pek isteğimi karışlamıyor ama içim ısındı.
Tavsiyelerinize açığım, İyi forumlar.
 
Bütçeyi artırabilirsen ben şu an bunu kullanıyorum gerçekten güzel görünüyor ve tuş hissiyatı güzel. Tek sorun İngilizce olması benim için.
 
Bütçeyi artırabilirsen ben şu an bunu kullanıyorum gerçekten güzel görünüyor ve tuş hissiyatı güzel. Tek sorun İngilizce olması benim için.
Teşekkürler tavsiye için ama Türkçe olması, Büyük enter tuşu benim için gerçekten çok önemli.
Amazon üzerinden klavye alır mısınız bilmem lakin Amazon linki görünce yazmak istedim. Amazon'da 11-12 Ekim tarihleri arasında büyük indirimler olacakmış. Beklemenizi tavsiye ederim.
Hocam yanıt için teşekkürler genelde tüm alışverişlerimi Amazondan yaparım, indirimden haberdarım ama kafamda net bir klavye modeli yok o yüzden foruma geldim 🤓 eğer bir kaç adet seçebilirsem indirim günlerinde onları takip edip almayı düşünüyorum.
 
Yeniden stoka gelirse öneririm 850TL idi, hopiden 40TL'lik kod alırsan 810TL ama gelir mi bilmem bir daha, daha önce geldi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı