LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunu öneririm. Ama bence 24'' tercih et. Masaya sığmadığına emin misin?
Masada sadece monitör fare klavye olsa sığar ama yazıcım da var ve ders çalışırken ekstradan kitaplarımı da masaya koyacağımı düşünürsek hepsi sığmıyor.
LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunu öneririm. Ama bence 24'' tercih et. Masaya sığmadığına emin misin?
Dizüstü bilgisayarımın 14 inçlik ekranı yetersiz gelmeye başladı. Bu yüzden kendime 18.5-21.5 inç (masamın boyutları yüzünden 21.5 inçten daha büyük monitör kullanamam) boyutlar arasında olan bir monitör almayı düşünüyorum. Bilgisayarda oyun oynamıyorum, çoğunlukla ders ve film/video izlemek için kullanacağım. Araştırmalarım sonucunda bu modelleri buldum:
Lenovo Thinkvision 61FEMAT6TK T22i-20 21.5" 4 MS 60 Hz LED Monitör
n11'de rastgele bu ürün karşıma çıktı. Baktığımda hem IPS paneli var hem 1080p hem de kendi üzerinde USB portları var. Boyutları da çok büyük değil 21.5 inç için uygun. Ne düşünüyorsunuz bu model hakkında?
Lenovo Thinkvision 61FEMAT6TK T22i-20 21.5" 4 MS 60 Hz LED Monitör
n11'de rastgele bu ürün karşıma çıktı. Baktığımda hem IPS paneli var hem 1080p hem de kendi üzerinde USB portları var. Boyutları da çok büyük değil 21.5 inç için uygun. Ne düşünüyorsunuz bu model hakkında?